Vores menuer
| Forretter | |
| Flødelegeret jomfruhummerbisque, hvid fisk, tigerrejer, pocheret æg | kr. 210,- |
| Fransk løgsuppe med gratineret ost | kr. 160,- |
|
Gravad dansk laks med sennepsdressing |
kr. 175,- |
|
Friske østers/gratineret med citron |
kr. 35,- pr. stk. |
|
Grillede jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilli. |
kr. 215,- |
| Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde | kr. 185,- |
| Tuntatar med avocadocreme, | kr. 175,- |
| Carpaccio af Wagyo kødkvæg med rucolasalat, | kr. 185,- |
| 12 stk franske snegle i hvidløgssmør, | kr 175,- |
| Hovedretter | |
|
Stjernekaster , 2 friterede rødspættefileter med håndpillede rejer, dansk laks og dressing. |
kr. 235,- |
| Smørristet sommertorsk med ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og løg | kr. 325,- |
| Underhusets hjemmerørte Tatar, med pommes frites, | kr. 235,- |
| Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce | kr. 275,- |
| Peberbøf af oksemørbrad med lys pebersauce med ragout af svampe samt pommes frites | Kr 360,- |
| Underhusets pariserbøf med æggeblomme, kapers, løg og rødbeder. | kr 240,- |
| Risotto med svampe, grønsager og parmesan | Kr 210,- |
| Desserter | |
| Tallerken med 3 stk. europæiske gårdoste | kr. 120,- |
| Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 120,- |
| Wienna Orignal Chokoladekage med crème fraiche, | kr. 120,- |
| Mad ud af huset | |
|
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. |
335,- 410,- 475,- |
| Forret | |
| Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
| Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
| Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
| Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
| Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
| Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
| Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
| Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
| Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
| Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
| Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
| Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
| Hovedret | |
| Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
| Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
| Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
| Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
| Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
| Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
| Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
| Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
| Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
| Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
| Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
| Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
| Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
| Dessert | |
| Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
| Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
| Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
| Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
| Underhusets desserttallerken. | |
| Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
| Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
| Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. | |
Specielle lejligheder
|
Mortens aften En oplevelse i dejlig mad og vin |
|
|
Lørdag den 8. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. |
pr. person kr. 390,- |
|
Mandag den 10. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. |
pr. person kr. 390,- |
|
Happy days i hele uge 42 og fredag d. 10/10 og lørdag d.11/10 Menu fra Kl. 17.30 – 21.00 |
|
| Kom ud og spis i vinterferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu |
pr. person. kr. 285,- |
I samarbejde med easyTableBooking.dk
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Vores menuer
| Jul på Brasserie Underhuset | |
| Julefrokost retter | |
| Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme | Kr. 98,- |
| Marineret sild med carrysalat og æg | Kr. 98,- |
| Stegt sild i lage med løg og capers | Kr. 98,- |
| Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing | Kr. 195,- |
| Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise | Kr. 210,- |
| Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg | Kr. 248,- |
| Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron | Kr. 185,- |
| “Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing | Kr. 198,- |
| Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites | Kr. 185,- |
| Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær | Kr. 180,- |
| 6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk. | Kr. 35,- |
| Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep | Kr. 175,- |
| Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader | Kr. 195,- |
| Hønsesalat med nye røgede kartofler | Kr. 175,- |
| Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing | Kr. 185,- |
| Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme | Kr. 198,- |
| Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites | Kr. 215,- |
| Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg | Kr. 215,- |
| Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme | Kr. 215,- |
| Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg | Kr. 190,- |
| Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldej | Kr. 245,- |
| Oksetournedos med champignon ala creme | Kr. 225,- |
| Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler | Kr. 175,- |
| Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 175,- |
| Tarteletter med høns i asparges | Kr. 168,- |
| Gammel ost med fedt , sky og rugbrød | Kr. 130,- |
| Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød | Kr. 130,- |
| Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød | Kr. 125,- |
| Dagens kage | Kr. 85,- |
| Ris a la mande med kirsebærsauce | Kr. 95,- |
| Gl. Daws æblekage med gele og flødeskum | Kr. 95,- |
| Extra: Pommes frites | Kr. 45,- |
| Flamberede pandekager | Kr. 135,- |
| Creme brulee m/friske bær | Kr. 135,- |
|
Frokost juleplatte fra kl. 12-15. (min. 2 couverter) Marineret sild med karrysalat Tarteletter med høns i asparges Lun rødspættefilet med remoulade Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål Ris alamande |
Pris pr. couvert kr. 350,- |
|
Aftenanretninger fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter) Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og capers Lun stegt sild i eddike Graved vesterhavslaks med sennepsdressing Lun rødspættefi let m/remoulade Skagensrejer med mayonnaise Hjemmelavet sylte med rødbeder Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler Lun ribbensteg med rødkål Tarteletter med høns i asparges Ris a la mande med kirsebærsauce Dertil hører brød og smør. |
Pris pr. couvert kr. 465,- |
| Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost | |
| Røget juleål m/ purløg | 105,- |
| Lun leverpostej med ristet champignon og bacon | 85,- |
| Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme | 105,- |
| 3 slags oste | 105,- |
| Julemiddag | |
|
3 retter 4 retter 5 retter |
kr. 445,- kr. 495,- kr. 555,- |
|
Forret Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg |
|
|
Mellemret Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum |
|
|
Hovedret Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites. |
|
|
Ost 3 slags franske gårdoste. |
|
|
Dessert Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær. |
|
| En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner | |
| Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktail | pr. glas kr. 85,- (4 cl.) |
| Forretter / Starters | |
|
Premium dansk laks, marineret og serveret med avocadocreme og sprød salat Danish salmon, marinated and served with avocado cream and crispy |
kr. 185,- |
|
Gratinerede eller friske østers pr. stk. Gratinated or fresh oysters |
kr. 33,- |
|
Italiensk parmaskinke med canteloupe-melon, salat og parmesan Italian parma ham with canteloupe melon,salad and parmesan |
kr. 185,- |
|
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde og urter Med pommes frites tillægges kr. 45,- Steamed mussels in white wine With chips extra 45,- |
kr. 180,- |
|
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan Carpaccio and rocket salad |
kr. 180,- |
|
Roulade af torskefilet, laks samt kinareje, serveret med hvidvinscreme og krydderurter Roulade of cod fillet, salmon, and prawns, served with white wine cream and fresh herbs |
kr. 195,- |
|
Kæmpe kinareje, smørristet og serveret med safranris, salat og jomfruhummerbisque Huge chinese prawns, butter-fried and served with saffron rice, salad, and lobster |
kr. 195,- |
|
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes French snails |
kr. 170,- |
| Supper / Soups | |
|
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg Creamed fish/seafood bisque |
kr. 198,- |
|
Gratineret fransk løgsuppe French onion soup with cheese |
kr. 155,- |
| Vegetarretter | |
|
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan |
kr.198,- |
|
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing |
kr.155,- |
|
Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce (fås også som vegetarret) Tripoline pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage, spring onion in parmesan sauce (also available as a vegetarian dish) |
kr.265,- |
|
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger, hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels, white fish, north sea prawns and lobster bisque |
kr.285,- |
|
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret med broccoli og blomkål Beetroot tartare with horseradish cream, served with broccoli and cauliflower |
kr.185,- |
|
3 retter 4 retter Østers tillægges 8,- pr. stk. Ved valg af 300 gr. steak/peberbøf tillægges 65,- pr. couvert |
kr.445,- kr.510,- |
| Fisk / Fish | |
|
Dampet vesterhavs-pighvar serveret med friske slikasparges, nye kartofler og sauce blanquette Steamed turbot served with fresh asparagus, new potatoes, and sauce blanquette |
kr. 345,- |
|
Smørristet sommertorsk, serveret med ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og løg samt citron-smørsauce Butter-fried summer cod fillet, served with a ragout of cherry tomatoes, artichoke, broccoli, and onion, with a lemon-butter sauce |
kr. 345,- |
|
Fish and chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og pommes frites Fish and chips |
kr.285,- |
|
Stjernekaster – 2 friterede fiskefileter, håndpillede nordsørejer, færøsk laks og hjemmelavet dressingFried filet of plaice |
kr. 235,- |
| Stegeretter / Meat | |
|
Steak af amerikansk OMAHA filetAlle steaks serveres med champignons, grøntsager samt pommes frites og sauce bearnaise. Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr. |
250 gr. kr. 340,- 300 gr. kr. 385,- |
|
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grøn madagaskarpeber og cognac samt brøndkarse og pommes frites Peppersteak with pepper sauce, watercress and chips |
kr. 420,- |
|
Tournedos af kalvehaler serveret med skive af selleri, foie gras og lys pebersauce Braised oxtail tournedos, served with a slice of celery, foie gras, and light pepper sauce |
kr. 385,- |
|
Underhustes hjemmerørte tatar af oksemørbrad med pommes frites Beef tartare with chips |
kr.235,- |
|
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme Minced beef patty with onion, beetroot and capers |
kr.235,- |
|
Underhusets jazzburger med salat, tomat, rørt sød sennep, bacon, ost og pommes frites Burger with chips |
kr.235,- |
| Extra | |
| Pommes frites | kr.45,- |
| Dessert / Desert | |
|
Underhusets hjemmelavede karamelrand med friske bærUnderhuset’s homemade caramel custard with fresh berries |
kr.115.- |
|
Mocca kahlua parfait med nøddechips slør og bær Mocca kahlua parfait |
kr.115.- |
|
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait Crêpes suzette with vanilla icecream |
kr.115.- |
|
Crème brûlée med friske bær og vaniljeparfait Crème brûlée |
kr.115.- |
|
Europæiske gårdoste, 3stk. European cheeses |
kr.115.- |
| Selskabs menuer | |
|
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. |
375,- 445,- 510,- |
| Forret | |
| Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
| Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
| Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
| Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
| Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
| Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
| Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
| Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg. | |
| Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture. | |
| Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
| Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
| Hovedret | |
| Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin. | |
| Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
| Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
| Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
| Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
| Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
| Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
| Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
| Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
| Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
| Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
| Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
| Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
| Dessert | |
| Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
| Underhusets citronfromage med skum. | |
| Italiensk tiramisu med kakao drys. | |
| Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
| Underhusets desserttallerken. | |
| Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
| Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
| Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. | |
| Forretter | |
| Flødelegeret jomfruhummerbisque, hvid fisk, tigerrejer, pocheret æg | kr. 210,- |
| Fransk løgsuppe med gratineret ost | kr. 160,- |
|
Gravad dansk laks med sennepsdressing |
kr. 175,- |
|
Friske østers/gratineret med citron |
kr. 35,- pr. stk. |
|
Grillede jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilli. |
kr. 215,- |
| Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde | kr. 185,- |
| Tuntatar med avocadocreme, | kr. 175,- |
| Carpaccio af Wagyo kødkvæg med rucolasalat, | kr. 185,- |
| 12 stk franske snegle i hvidløgssmør, | kr 175,- |
| Hovedretter | |
|
Stjernekaster , 2 friterede rødspættefileter med håndpillede rejer, dansk laks og dressing. |
kr. 235,- |
| Smørristet sommertorsk med ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og løg | kr. 325,- |
| Underhusets hjemmerørte Tatar, med pommes frites, | kr. 235,- |
| Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce | kr. 275,- |
| Peberbøf af oksemørbrad med lys pebersauce med ragout af svampe samt pommes frites | Kr 360,- |
| Underhusets pariserbøf med æggeblomme, kapers, løg og rødbeder. | kr 240,- |
| Risotto med svampe, grønsager og parmesan | Kr 210,- |
| Desserter | |
| Tallerken med 3 stk. europæiske gårdoste | kr. 120,- |
| Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 120,- |
| Wienna Orignal Chokoladekage med crème fraiche, | kr. 120,- |
| Mad ud af huset | |
|
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. |
335,- 410,- 475,- |
| Forret | |
| Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
| Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
| Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
| Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
| Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
| Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
| Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
| Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
| Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
| Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
| Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
| Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
| Hovedret | |
| Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
| Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
| Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
| Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
| Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
| Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
| Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
| Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
| Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
| Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
| Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
| Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
| Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
| Dessert | |
| Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
| Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
| Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
| Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
| Underhusets desserttallerken. | |
| Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
| Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
| Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. | |
Specielle lejligheder
|
Bestil din juleand På Underhuset |
|
|
1/2 landand incl. tilbehør Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december. Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset |
kr. 350,- |
|
Nytårs menu 2025 - ud af huset Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften... |
|
|
Nytårs menu – ud af huset Nyd den festlige aften med en lækker 4 retters nytårsmenu fra Brasserie Underhuset, som er lige til at gå til: - Færøsk urtemarineret laks anrettes med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter - Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer. - Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med lækre grøntsager, pommes fondant og lys Madagaskar pebersauce . - Sachertorte Vienna Original chokoladekage med øko. double creme fraiche tilsat bourbon vanilje, Grand Marnier likør og reven appelsinskal. Menuen er inkl. flutes. Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset. |
Pris pr. couvert kr. 450,- |
|
Happy days i hele uge 42 og fredag d. 10/10 og lørdag d.11/10 Menu fra Kl. 17.30 – 21.00 |
|
| Kom ud og spis i vinterferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu |
pr. person. kr. 285,- |
|
JULEMENUER UD AF HUSET Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu |
|
|
3 retters menu Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på salat med ragout af rejer, svampe og agurk vendt i rygeostecreme med krydderurter. Helstegt fi let af Omaha kødkvæg. Hertil pommes fondant, grøntsags sauté og rødvinssauce. Créme brûlée med friske bær. |
For 3 retter Pris 395,- pr. couvert (min. 4 couverter) |
|
Juleanretning Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat. Rimet færøsk laks med dressing. Tarteletter med høns i asparges Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Rødspættefi let med remoulade og citron. Medisterpølse Ribbensteg Hjemmelavet rødkål, grønlangkål, sennep og rødbeder. Ris a la mande med kirsebærsauce. |
Pris 375,- pr. couvert. (min. 4 couverter) |




