Vores menuer
Forretter | |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat | kr. 175,- |
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og oliven | kr. 165,- |
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter | kr. 160,- |
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme | kr. 170,- |
Friske østers/gratinerede pr. Stk. | kr. 35,- |
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chili | kr. 210,- |
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger og flutes | kr. 175,- |
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret æg | kr. 175,- |
Hovedretter | |
Fish and Chips af kuller med ærtepure | kr. 275,- |
Ristet midterstykke af sommertorsk på kartoffel majroer og grønt | kr. 295,- |
Lækker helstegt OMAHA oksefilet med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites. | kr. 345,- |
Desserter | |
3 stk franske gårdoste | kr. 115,- |
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 115,- |
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait. | kr. 115,- |
3 retters menu | |
Vælg ens menu ( 3 retter ) kr | kr. 450.00,- +kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.) |
Vi tilbereder gerne vegetarretter | Forret kr. 150,- Hovedret kr. 265,- |
Mad ud af huset | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Specielle lejligheder
Mortens aften En oplevelse i dejlig mad og vin |
|
Mandag den 10. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. | pr. person kr. 375,- |
Happy days i hele uge 7 Menu fra Kl. 17.00 – 21.00 |
|
Kom ud og spis i vinterferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu | pr. person. kr. 275,- |
I samarbejde med easyTableBooking.dk
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Vores menuer
Frokost menu - a la carte | |
1/2 Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg White herring with curry salad and boiled egg | kr. 98,- |
1/2 Kryddersild serveret med hakket løg, kapers samt æggeblomme Spiced herring served with chopped onions, capers, and egg yolk | kr. 98,- |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast | kr. 180,- |
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise Prawns with mayonnaise | kr. 210,- |
Underhusets gravad færøsk laks med flødedijonsennepsdressing Homemade pickled salmon with mustard cream dressing | kr. 180,- |
Enebærrøget ål, med lun røræg, tomat og purløg Smoked eel with scrambled eggs, tomato and chives | kr. 225,- |
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing Fried filet of plaice | kr. 210,- |
Premium dansk laks, marineret og serveret med avocadocreme og sprød salat Premium danish salmon, marinated and served with avocado cream and crispy salad | kr. 190,- |
Friteret fiskefilet med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron Fried fillet of plaice | kr. 175,- |
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries | kr. 175,- |
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk. Oysters pr. stk. | kr. 33,- |
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter Steamed Mussels Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,- | kr. 170,- |
Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites Fish and chips | kr. 235,- |
Underhusets sprøde romainesalat med pocheret kylling, tomat, agurk og cæsardressing af fløde,vost og hvidløg Underhuset’s caesar salad with crispy romaine, poached chicken, tomato, cucumber, and creamy caesar dressing | kr. 185,- |
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan Carpaccio beef | kr. 185,- |
Hjemmelavet hønsesalat med ananas, nye kartofler, bacon og tomat Chicken salad with pineapple, potatoes, bacon and tomato | kr. 165,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, kapers og æggeblomme Danish beef tatar | kr. 190,- |
Stort stykke franskbrød med masser af håndpillede rejer, mayonaise og citron Large piece of toast bread with lots of hand-peeled shrimp, mayonnaise and lemon | kr. 185,- |
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes homemade spicy tatare | kr. 205,- |
Flødelegeret jomfruhummerbisque med hvid fisk, pocheret æg, kinarejer og muslinger Lobster bisque mixed with cream, white fish, poached egg, chinese prawns and clams | kr. 190,- |
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med kapers, løg, rødbeder og æggeblomme Minced beef with onion, beetroot and capers | kr. 210,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites Jazzburger | kr. 198,- |
Oksetournedos med ”champignon à la creme” Filet of beef with champignons a la creme | kr. 210,- |
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost Tapas, Italien and Spanish specialities | kr. 205,- |
Ost & desserter | |
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød Mature Danish cheese | kr. 110,- |
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød Deep fried Camembert with cowberries | kr. 110,- |
Europæiske gårdoste, 3 stk European cheeses | kr. 110,- |
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær Mocca Kahlua parfait | kr. 110,- |
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait Crêpes Suzette with vanilla icecream | kr. 110,- |
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait Crème Brûlée | kr. 110,- |
vegetar- & pastaretter | |
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan | kr.170,- |
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret med broccoli og blomkål Beetroot tartare with horseradish cream, served with broccoli and cauliflower | kr.165,- |
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and french dressing | kr.155,- |
Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesan sauce (fås også som vegetarret) Tripoline pasta with mushrooms, sage, spring onion in parmesan sauce (also available as a vegetarian dish) | kr. 250,- |
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger, hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels, white fish, north sea prawns and lobster bisque | kr.270,- |
Pommes frites | kr.45,- |
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner | |
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktail | pr. glas kr. 85,- (4 cl.) |
Forretter / Starters | |
Premium dansk laks, marineret og serveret med avocadocreme og sprød salat Danish salmon, marinated and served with avocado cream and crispy | kr. 185,- |
Gratinerede eller friske østers pr. stk. Gratinated or fresh oysters | kr. 33,- |
Italiensk parmaskinke med canteloupe-melon, salat og parmesan Italian parma ham with canteloupe melon,salad and parmesan | kr. 185,- |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde og urter Med pommes frites tillægges kr. 45,- Steamed mussels in white wine With chips extra 45,- | kr. 180,- |
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan Carpaccio and rocket salad | kr. 180,- |
Roulade af torskefilet, laks samt kinareje, serveret med hvidvinscreme og krydderurter Roulade of cod fillet, salmon, and prawns, served with white wine cream and fresh herbs | kr. 195,- |
Kæmpe kinareje, smørristet og serveret med safranris, salat og jomfruhummerbisque Huge chinese prawns, butter-fried and served with saffron rice, salad, and lobster | kr. 195,- |
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes French snails | kr. 170,- |
Supper / Soups | |
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg Creamed fish/seafood bisque | kr. 198,- |
Gratineret fransk løgsuppe French onion soup with cheese | kr. 155,- |
Vegetarretter | |
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan | kr.198,- |
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing | kr.155,- |
Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce (fås også som vegetarret) Tripoline pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage, spring onion in parmesan sauce (also available as a vegetarian dish) | kr.265,- |
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger, hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels, white fish, north sea prawns and lobster bisque | kr.285,- |
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret med broccoli og blomkål Beetroot tartare with horseradish cream, served with broccoli and cauliflower | kr.185,- |
3 retter 4 retter Østers tillægges 8,- pr. stk. Ved valg af 300 gr. steak/peberbøf tillægges 65,- pr. couvert | kr.445,- kr.510,- |
Fisk / Fish | |
Dampet vesterhavs-pighvar serveret med friske slikasparges, nye kartofler og sauce blanquette Steamed turbot served with fresh asparagus, new potatoes, and sauce blanquette | kr. 345,- |
Smørristet sommertorsk, serveret med ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og løg samt citron-smørsauce Butter-fried summer cod fillet, served with a ragout of cherry tomatoes, artichoke, broccoli, and onion, with a lemon-butter sauce | kr. 345,- |
Fish and chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og pommes frites Fish and chips | kr.285,- |
Stjernekaster – 2 friterede fiskefileter, håndpillede nordsørejer, færøsk laks og hjemmelavet dressingFried filet of plaice | kr. 235,- |
Stegeretter / Meat | |
Steak af amerikansk OMAHA filetAlle steaks serveres med champignons, grøntsager samt pommes frites og sauce bearnaise. Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr. | 250 gr. kr. 340,- 300 gr. kr. 385,- |
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grøn madagaskarpeber og cognac samt brøndkarse og pommes frites Peppersteak with pepper sauce, watercress and chips | kr. 420,- |
Tournedos af kalvehaler serveret med skive af selleri, foie gras og lys pebersauce Braised oxtail tournedos, served with a slice of celery, foie gras, and light pepper sauce | kr. 385,- |
Underhustes hjemmerørte tatar af oksemørbrad med pommes frites Beef tartare with chips | kr.235,- |
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme Minced beef patty with onion, beetroot and capers | kr.235,- |
Underhusets jazzburger med salat, tomat, rørt sød sennep, bacon, ost og pommes frites Burger with chips | kr.235,- |
Extra | |
Pommes frites | kr.45,- |
Dessert / Desert | |
Underhusets hjemmelavede karamelrand med friske bærUnderhuset’s homemade caramel custard with fresh berries | kr.115.- |
Mocca kahlua parfait med nøddechips slør og bær Mocca kahlua parfait | kr.115.- |
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait Crêpes suzette with vanilla icecream | kr.115.- |
Crème brûlée med friske bær og vaniljeparfait Crème brûlée | kr.115.- |
Europæiske gårdoste, 3stk. European cheeses | kr.115.- |
Selskabs menuer | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 375,- 445,- 510,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg. | |
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Forretter | |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat | kr. 175,- |
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og oliven | kr. 165,- |
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter | kr. 160,- |
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme | kr. 170,- |
Friske østers/gratinerede pr. Stk. | kr. 35,- |
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chili | kr. 210,- |
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger og flutes | kr. 175,- |
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret æg | kr. 175,- |
Hovedretter | |
Fish and Chips af kuller med ærtepure | kr. 275,- |
Ristet midterstykke af sommertorsk på kartoffel majroer og grønt | kr. 295,- |
Lækker helstegt OMAHA oksefilet med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites. | kr. 345,- |
Desserter | |
3 stk franske gårdoste | kr. 115,- |
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 115,- |
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait. | kr. 115,- |
3 retters menu | |
Vælg ens menu ( 3 retter ) kr | kr. 450.00,- +kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.) |
Vi tilbereder gerne vegetarretter | Forret kr. 150,- Hovedret kr. 265,- |
Mad ud af huset | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Specielle lejligheder
Mortens aften En oplevelse i dejlig mad og vin |
|
Mandag den 10. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. | pr. person kr. 375,- |
Jul på Brasserie Underhuset | |
Frokost juleplatte fra kl. 12-15. (min. 2 couverter) Marineret sild med karrysalat Tarteletter med høns i asparges Lun rødspættefilet med remoulade Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål Ris alamande | Pris pr. couvert kr. 335,- |
Aftenanretninger fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter) Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og capers Lun stegt sild i eddike Graved vesterhavslaks med sennepsdressing Lun rødspættefi let m/remoulade Skagensrejer med mayonnaise Hjemmelavet sylte med rødbeder Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler Lun ribbensteg med rødkål Tarteletter med høns i asparges Ris a la mande med kirsebærsauce Dertil hører brød og smør. | Pris pr. couvert kr. 458,- |
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost | |
Røget juleål m/ purløg | 105,- |
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon | 85,- |
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme | 105,- |
3 slags oste | 105,- |
Julemiddag | |
3 retter 4 retter 5 retter | kr. 435,- kr. 495,- kr. 555,- |
Forret Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg | |
Mellemret Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum | |
Hovedret Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites. | |
Ost 3 slags franske gårdoste. | |
Dessert Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær. | |
Julefrokost retter | |
Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme | Kr. 98,- |
Marineret sild med carrysalat og æg | Kr. 98,- |
Stegt sild i lage med løg og capers | Kr. 98,- |
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing | Kr. 195,- |
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise | Kr. 210,- |
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg | Kr. 235,- |
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron | Kr. 185,- |
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing | Kr. 198,- |
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites | Kr. 180,- |
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær | Kr. 170,- |
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk. | Kr. 35,- |
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep | Kr. 160,- |
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader | Kr. 195,- |
Hønsesalat med nye røgede kartofler | Kr. 165,- |
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing | Kr. 165,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme | Kr. 190,- |
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites | Kr. 205,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg | Kr. 205,- |
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme | Kr. 198,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg | Kr. 185,- |
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldej | Kr. 225,- |
Oksetournedos med champignon ala creme | Kr. 205,- |
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler | Kr. 170,- |
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 170,- |
Tarteletter med høns i asparges | Kr. 150,- |
Gammel ost med fedt , sky og rugbrød | Kr. 125,- |
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød | Kr. 125,- |
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød | Kr. 125,- |
Dagens kage | Kr. 85,- |
Ris a la mande med kirsebærsauce | Kr. 90,- |
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskum | Kr. 90,- |
Extra: Pommes frites | Kr. 45,- |
Flamberede pandekager | Kr. 130,- |
Creme brulee m/friske bær | Kr. 130,- |
Bestil din juleand På Underhuset |
|
1/2 landand incl. tilbehør Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december. Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset | kr. 325,- |
Nytårs menu 2024 - ud af huset Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften... |
|
Nytårs menu – ud af huset Nyd den festlige aften med en lækker 4 retters nytårsmenu fra Brasserie Underhuset, som er lige til at gå til: - Færøsk enebærrøget laks anrettes med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter - Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer. - Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale, pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce . - Sachertorte Vienna Original chokoladekage med øko. double creme fraiche tilsat bourbon vanilje, Grand Marnier likør og reven appelsinskal. Menuen er inkl. fl utes. Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset. | Pris pr. couvert kr. 425,- |
Happy days i hele uge 7 Menu fra Kl. 17.00 – 21.00 |
|
Kom ud og spis i vinterferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu | pr. person. kr. 275,- |
JULEMENUER UD AF HUSET Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu |
|
3 retters menu Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på salat med ragout af rejer, svampe og agurk vendt i rygeostecreme med krydderurter. Helstegt fi let af Omaha kødkvæg. Hertil pommes fondant, grøntsags sauté og rødvinssauce. Créme brûlée med friske bær. | For 3 retter Pris 395,- pr. couvert (min. 4 couverter) |
Juleanretning Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat. Rimet færøsk laks med dressing. Tarteletter med høns i asparges Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Rødspættefi let med remoulade og citron. Medisterpølse Ribbensteg Hjemmelavet rødkål, grønlangkål, sennep og rødbeder. Ris a la mande med kirsebærsauce. | Pris 375,- pr. couvert. (min. 4 couverter) |