Vores menuer
Mad ud af huset | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Specielle lejligheder
Jul på Brasserie Underhuset | |
Frokost juleplatte fra kl. 12-15. (min. 2 couverter) Marineret sild med karrysalat Lun rødspættefilet med remoulade Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål Ris alamande | Pris pr. couvert kr. 285,- |
Aftenanretninger fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter) Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og capers Lun stegt sild i eddike Graved vesterhavslaks med sennepsdressing Lun rødspættefi let m/remoulade Skagensrejer med mayonnaise Hjemmelavet sylte med rødbeder Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler Lun ribbensteg med rødkål Tarteletter med høns i asparges Ris a la mande med kirsebærsauce Dertil hører brød og smør. | Pris pr. couvert kr. 415,- |
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost | |
Tarteletter med høns i asparges | 50,- |
Røget juleål m/ purløg | 105,- |
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon | 85,- |
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme | 105,- |
3 slags oste | 85,- |
Julemiddag | |
3 retter 4 retter 5 retter | kr. 415,- kr. 460,- kr. 525,- |
Forret Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg | |
Mellemret Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum | |
Hovedret Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites. | |
Ost 3 slags franske gårdoste. | |
Dessert Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær. | |
Julefrokost retter | |
Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme | Kr. 88,- |
Marineret sild med carrysalat og æg | Kr. 88,- |
Stegt sild i lage med løg og capers | Kr. 95,- |
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing | Kr. 145,- |
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise | Kr. 145,- |
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg | Kr. 175,- |
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron | Kr. 145,- |
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing | Kr. 175,- |
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites | Kr. 175,- |
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær | Kr. 145,- |
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk. | Kr. 25,- |
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep | Kr. 135,- |
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader | Kr. 180,- |
Hønsesalat med nye røgede kartofler | Kr. 145,- |
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing | Kr. 148,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme | Kr. 165,- |
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites | Kr. 168,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg | Kr. 175,- |
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme | Kr. 175,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg | Kr. 165,- |
Oksetournedos med champignons a la creme | Kr. 175,- |
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler | Kr. 150,- |
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 150,- |
Friskstegt and med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 165,- |
Gammel ost med fedt , sky og rugbrød | Kr. 95,- |
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød | Kr. 95,- |
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød | Kr. 95,- |
Dagens kage | Kr. 75,- |
Ris a la mande med kirsebærsauce | Kr. 85,- |
Bestil din juleand På Underhuset |
|
1/2 landand incl. tilbehør Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december. Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset | kr. 275,- |
Happy days i hele uge 42 Menu fra Kl. 11.30 – 22.00 |
|
Kom ud og spis i efterårsferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu | pr. person. kr. 255,- |
JULEMENUER UD AF HUSET Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu |
|
Juleanretning Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat. Rimet færøsk laks med dressing. Røget ål med ægge stand. Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Rødspættefi let med remoulade og citron. Medisterpølse Ribbensteg Hjemmelavet rødkål, grønlangkål, sennep og rødbeder. Ris a la mande med kirsebærsauce. | Pris 350,- pr. couvert. (min. 4 couverter) |
3 retters menu Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på salat med ragout af rejer, svampe og agurk vendt i rygeostecreme med krydderurter. Helstegt fi let af Omaha kødkvæg. Hertil pommes fondant, grøntsags sauté og rødvinssauce. Créme brûlée med friske bær. | For 3 retter Pris 385,- pr. couvert (min. 4 couverter) |
VILDTUGEN VI ER VILDE MED VILDT OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER |
|
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og koriander. Skovsø krebshaler thermidor. Rådyr med vilde kantareller og tyttebær. Æblesymfoni med æbleis. | KR.398,- |