Menuer

Vores menuer

Frokost menu - a la carte
Christiansø sild med æggeblomme, hakket løg og capers
Christiansø herring with egg yolk, chopped onions and capers
kr. 88,-
Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg
White herring with curry salad and boiled egg
kr. 88,-
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast
Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast
kr. 155,-
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise
Prawns with mayonnaise
kr. 185,-
Underhusets gravad laks med fløde-sennepsdressing
Pickeld salmon with mustard cream dressing
kr. 155,-
Enebærrøget ål, røræg, tomat og purløg
Smoked eel with scrambled egg, tomato and chives
kr. 185,-
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 180,-
Friteret rødspættefilet med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron
Filet of plaice with prawns
kr. 148,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær
Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries
kr. 148,-
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk.
Oysters pr. stk.
kr. 28,-
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter
Steamed Mussels
Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet
kr. 148,-
Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
Fish and chips
kr. 198,-
Cæsar Salat. Grøn salat med kalkun, tomat, agurk og Cæsar dressing
Caesar Salat
kr. 148,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio beef
kr. 160,-
Hjemmelavet hønsesalat med nye røgede kartofler og bacon
Chicken salad with smoked potatoes and bacon
kr. 148,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme
Danish beef tatar
kr. 175,-
Dagens højtbelagte – spørg tjeneren
Open faced sandwich of the day – ask the waiter
kr. 145,-
Steak Tatar rørt – med hjemmelavet frites
Spicy tatar with homemade chips
kr. 185,-
Flødelegeret fiskesuppe med fisk og skaldyr
Fish soup
kr. 165,-
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med capers, løg, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr. 180,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg
Underhusets open omelet with bacon, tomato and chives
kr. 168,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites
Jazzburger
kr. 185,-
Oksetournedos med ”champignon à la creme”
Filet of beef with champignons a la creme
kr. 185,-
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost
Tapas, Italien and Spanish specialities
kr. 185,-
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød
Mature Danish cheese
kr. 95,-
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød
Deep fried Camembert with cowberries
kr. 95,-
Vegetarretter
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan
Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan
kr.165,-
Carpaccio af store tomater med grøn blandet salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed green salad and French dressing
kr.125,-
En drink før maden / An Aperitif before Dinner
Mousserende hvidvin – Kirr Royal – Gin Tonic – Dry Martini Cocktail
Forretter / Starters
Friske hvide slikasparges med håndpillede rejer og sauce Hollandaise
Aspargus with shrimps
kr. 155,-
Gratineret eller friske østers pr. stk
Gratinated or fresh oysters
kr. 25,-
Italiensk og spansk tapas; parmaskinke, chorizopølse, calabra salami med parmesan og aioli
Italian and spanish tapas specialities
kr. 155,-
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter
Steamed mussels in white wine With chips
Med pommes frites tillægges kr. 40,-
160,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio and rocket salad
kr. 165,-
Rødtungesouffle med store tigerrejer, hummerbisque og b gehatte
Lemon sole souffle with tigershrimps and lobsterbisque
kr. 165,-
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes
French snails
kr. 149,-
Supper / Soups
Legeret fiske/skaldyrsbisque med hvid fisk og skaldyr
Creamed fish/seafood bisque
kr. 185,-
Gratineret fransk løgsuppe
Onion soup with cheese
kr. 128,-
Vælg ens menu ved bordet
Østers tillægges kr. 28.00 pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 50,- pr. couvert
3 retter kr. 410,-
4 retter kr. 465,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
kr.195,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing
kr.125,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep
(kan bestilles med eller uden bacon)
Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard
(can be ordrered with or without bacon)


Se vores tavlemenu
kr.180,-
Fisk / Fish
Helleflynder i panko serveret med sauteret cherrytomater, bøgehatte, kinarejer og skaldyrssauce
Flounder cod
kr. 298,-
Smørristet torskefilet serveret på knust kartoffel med krydderurter, hvidløg og bøgehatte samt akaciehonning
Butterfried cod
kr.298,-
Fish and Chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites
Fish and chips
kr.245,-
“Stjernekaster” er 2 friterede fiskefileter med håndpillede nordsørejer, marineret laks og hjemmelavet dressingkr. 198,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filet
Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.
250 gr. kr. 310,-
300 gr. kr. 365,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse
Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress
kr. 365,-
Tournedos af kalvehaler serveret med foie gras, sauce espagnole og knus kartoffel
Tournedos of veal
Ønsker De deres bøf gennemstegt garanterer vi ikke for kvaliteten.
kr. 335,-
Braiseret lammeskank serveret med glaseret gulerod og knust kartoffel
Leg of lamb
kr.335,-
Hjemmerørt tatar af oksemørbrad med hjemmelavet pommesfrites
Tatar of beef with homemade chips
kr.195,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr.195,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon, ost og hjemmelavet pommes frites
Burger with homemade chips
kr.195,-
Dessert / Desert
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bærkr 105.-
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait
Crepe suzette with vanilla icecream
kr. 105,-
Orange Creme brulée med friske bær
Creme brulée
kr.105,-
Europæiske gårdoste
European cheeses
kr. 105,-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Receptions menu
6 stk. tapas
10 stk. tapas
15 stk. tapas
Har de andre ideer, eller anden forspørgsel?
Kontakt os, så vi kan være med til at gøre jeres dag helt speciel.
kr. 180,- pr. kuvert
kr. 280,- pr. kuvert
kr. 375,- pr. kuvert
Stort udvalg af pindemader til en speciel dag. (min. 10. pers)
Kold røget laks med saltet agurk og peberrods creme.
Underhusets stegte løvstikke pølse med krydre ketchup.
Tatar af okse med brøndkarse med mayonnaise og sprød rug.
Kyllingebryst med karry creme og surt.
Små frikadeller med humlesyltede agurk og rug.
Små sandwich med kalvetykstegsfilet og rucolasalat.
Små sandwich med hønsesalat, estragon og sprød bacon.
Sprød kammusling med persillecreme.
To gode oste, med rababerkompot og havreknækbrød.
Trifli med hvid chokolade og vanilje.
Rødgrød af danske sommerbær med legeret fløde og estragon sukker.
Fiske frikadeller med krydderurter og grov remoulade.
Appelsin og lime marineret laks med den spicy sauce.
Let stegt tun med soja og wasabi dip.
Store salt vands rejer på spyd med chili mayonnaise.
Tzatziki med sprøde stiks.
Aioli, oliven og grillede artiskokker.
Dampet sommer torsk med urte tapenade.
Dampede lakse boller med urte creme.
Marinerede blåmuslinger i pernod, olie vinaigrette.
Brushetta med hakket bøf tomat, sommerløg og oliven olie.
Rusik salat med springløg, rosa stegt marineret oksekød, bøfttomater og feta.
To slags italienske pølser med pesto og hvidløgs mayo.
Små frikadeller med chili og urter.
Røget sommer buk med ramsløgs røræg.
Carpaccio af okse med sort peber, oliven olie, syde salt og citron.
Skiver af spansk serrano skinke med oliven olie, permesan og brøndkarse.
To oste, en blød og en hård.
Jordbær kage med mynte sirup.
Bonde brie med grønne druer.
Italiensk Panacotta med jordbær gele og knas.
Cup cakes med skum og sprødt.
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.

Specielle lejligheder

Regatta menu 2022
Menu fra kl 17.30 - 22.00
Forretter
Rimet vesterhavslaks, pocheret æg og Hollandaisesaucekr. 155,-
Friske grønne slikasparges med store kinarejer og sauce vinaigrettekr. 155,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og flødekr. 155,-
Friske dildkogte jomfruhummer med dildmayonnaisekr. 189,-
Tapas tallerken med spanske- og italienske specialiteterkr. 155,-
Friske østers med citronkr. 28,- pr. stk.
Flødelegeret hummerbisque med souffleboller, tigerrejer, pocheret ægkr. 175,-
Skaldyrsfad med jomfruhummer, østers, rejer, krabbekløer og blåmuslingerkr. 345,-
Hovedretter
Fish & Chips, kuller med ærtepuré og tatarsaucekr. 255,-
Dampet midterstykke af vesterhavslaks, grønne slikasparges og Hollandaisesaucekr. 285,-
Helstegt kalveryg med skovsvampe/morkelsauce samt sommergrøntkr. 305,-
Helstegt Omaha oksefilet med sommergrønt og ratatouillekr. 305,-
Desserter
Tallerken med 5 stk. europæiske gårdostekr. 95,-
Glaseret pandekage med citroncreme, karamelparfait og friske bærkr. 95,-
Gateau Marcel med vaniljeparfait og frugterkr. 95,-
Vælg ens menu
3 retter
+ 150 kr. ved tilvalg af skaldyrsfad og +42,- ved valg af østers.(6 stk.)
kr. 430,-
Valentine menu 2022
Inviter en du holder af på Valentine Menu i Underhuset Mandag d. 14 februar
Bordreservation tlf. (+45) 86 82 37 36
Menu incl. kaffekr. 375,-
Mortens aften
En oplevelse i dejlig mad og vin
Torsdag den 10. november fra kl. 17.30
1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum + kaffe.
pr. person kr. 340,-
Jul på Brasserie Underhuset
Frokost juleplatte
fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)
Marineret sild med karrysalat
Lun rødspættefilet med remoulade
Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing
Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål
Ris alamande
Pris pr. couvert kr. 285,-
Aftenanretninger
fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter)

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og capers
Lun stegt sild i eddike
Graved vesterhavslaks med sennepsdressing
Lun rødspættefi let m/remoulade
Skagensrejer med mayonnaise
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler
Lun ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dertil hører brød og smør.
Pris pr. couvert kr. 415,-
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost
Tarteletter med høns i asparges50,-
Røget juleål m/ purløg105,-
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon85,-
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme105,-
3 slags oste85,-
Julemiddag
3 retter
4 retter
5 retter
kr. 415,-
kr. 460,-
kr. 525,-
Forret
Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg
Mellemret
Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum
Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites.
Ost
3 slags franske gårdoste.
Dessert
Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær.
Julefrokost retter
Christiansøsild med løg, capers og æggeblommeKr. 88,-
Marineret sild med carrysalat og ægKr. 88,-
Stegt sild i lage med løg og capersKr. 95,-
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressingKr. 145,-
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaiseKr. 145,-
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløgKr. 175,-
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citronKr. 145,-
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressingKr. 175,-
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes fritesKr. 175,-
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebærKr. 145,-
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk.Kr. 25,-
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennepKr. 135,-
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenaderKr. 180,-
Hønsesalat med nye røgede kartoflerKr. 145,-
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressingKr. 148,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblommeKr. 165,-
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes fritesKr. 168,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløgKr. 175,-
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblommeKr. 175,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløgKr. 165,-
Oksetournedos med champignons a la cremeKr. 175,-
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartoflerKr. 150,-
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkålKr. 150,-
Friskstegt and med svedsker og hjemmelavet rødkålKr. 165,-
Gammel ost med fedt , sky og rugbrødKr. 95,-
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrødKr. 95,-
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrødKr. 95,-
Dagens kageKr. 75,-
Ris a la mande med kirsebærsauceKr. 85,-
Bestil din juleand
På Underhuset
1/2 landand incl. tilbehør
Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december.
Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person.
Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset
kr. 275,-
Nytårs menu 2022 - ud af huset
Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften...
Nytårs menu – ud af huset
Nyd den festlige aften med en lækker
4 retters nytårsmenu fra Brasserie
Underhuset, som er lige til at gå til:
- Færøsk laks med fl ødestuvet spinat.
- Flødelegeret hummerbisque med souffl e af kuller og tigerrejer.
- Peberbøf af oksemørbrad, serveret med vintergrønt og Pom. Fondant og fl ødepebersauce.
- Hjemmelavet Rubinsteinkage med profi teroles og chokolade.
Menuen er inkl. fl utes.
Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset.
Pris pr. couvert kr. 395,-
Happy days i hele uge 42
Menu fra Kl. 11.30 – 22.00
Kom ud og spis i efterårsferien....
Køkkenchefen tilbereder en lækker
3 retters menu
pr. person. kr. 255,-
JULEMENUER UD AF HUSET
Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu
Juleanretning
Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat.
Rimet færøsk laks med dressing.
Røget ål med ægge stand.
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron
Rødspættefi let med remoulade og citron.

Medisterpølse
Ribbensteg
Hjemmelavet rødkål, grønlangkål,
sennep og rødbeder.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris 350,- pr. couvert.
(min. 4 couverter)
3 retters menu
Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på
salat med ragout af rejer, svampe og
agurk vendt i rygeostecreme med
krydderurter.
Helstegt fi let af Omaha kødkvæg.
Hertil pommes fondant, grøntsags
sauté og rødvinssauce.
Créme brûlée med friske bær.
For 3 retter
Pris 385,- pr. couvert
(min. 4 couverter)
VILDTUGEN
VI ER VILDE MED VILDT
OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I
VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og
koriander.
Skovsø krebshaler thermidor.
Rådyr med vilde kantareller og tyttebær.
Æblesymfoni med æbleis.
KR.398,-