Menuer

Vores menuer

Julefrokost menu
Christiansøsild
med løg, capers og æggeblomme
kr. 90,-
Marineret sild
med karrysalat og æg
kr. 90,-
Stegt sild
i lage med løg og capers
kr. 90,-
Håndpillede skagensrejer
i trængsel med citron og mayonnaise
kr. 185,-
Nyrøget ål
med røræg, tomat og purløg
kr. 195,-
Friteret rødspættefilet
med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron
kr. 158,-
Underhusets gravad færøsk laks
med dild og sennepsdressing
kr. 165,-
“Stjernekaster” 2 stegte rødspættefileter
med håndpillede skagensrejer, færøsk laks, kaviar, asparges og tomatiseret dressing
kr. 185,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger
med urter og fløde
kr. 165,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller
med grov remoulade og tyttebær
kr. 155,-
Friske østers
med citron eller gratineret, 6/12/24 stk., pr. stk.
kr. 28,-
Underhusets hjemmelavede sylte
med rødbeder og sennep
kr. 145,-
Spansk Tapas
med italienske og spanske specialiteter, færøsk laks, brieost og forskellige tapenader
kr. 190,-
Hønsesalat
med nye røgede kartofler og bacon
kr. 155,-
Caesar salat
med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing
kr. 160,-
Tatar af oksemørbrad
med løg, capers og æggeblomme
kr. 175,-
Underhusets rørt steak tatar
kr. 185,-
Jazzburger
med bacon, salat, rørt sennep, agurk, tomat og purløg
kr. 190,-
Underhusets pariserbøf
med løg, capers, rødbeder og æggeblomme
kr. 185,-
Underhusets hjemmelavede æggekage
med bacon, tomat, agurk og purløg
kr. 175,-
Fish and Chips
Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
205,-
Oksetournedos
med champignons a la creme
kr. 190,-
Julemedisterpølse
med hjemmelavet grønlangkål
kr. 160,-
Friskstegt ribbenssteg
med svesker og hjemmelavet rødkål
kr. 160,-
Tarteletter
med høns i asparges, 3 stk.
kr. 145,-
Gammel ost
med fedt, sky og rugbrød
kr. 105,-
Italiensk gorgonzola
med løg, æggeblomme og ristet rugbrød
kr. 105,-
Dagens kage
kr. 75,-
Ris a la mande
med kirsebærsauce
kr. 90,-
Gl. Daws æblekage
med gele og flødeskum
kr. 90,-
Extra: Pommes Frites
kr. 45,-

JULEPLATTE (fra kl. 12-15.)


Marineret sild med karrysalat * Lun rødspættefilet med remoulade * Gravad færøsk laks med sennepsdressing
Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål * Ris a la mande med kirsebærsauce kr. 285,-

 

JULEANRETNING (fra kl. 18 – min. 4 couv.)


Marineret sild med karrysalat * Kryddersild med løg og kapers * Lun stegt sild i eddike * Lun rødspættefilet med remoulade

* Gravad færøsk laks med sennepsdressing * Håndpillede skagensrejer med mayonnaise

* Hjemmelavet sylte med rødbeder * Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler
* Lun ribbenssteg med rødkål * Tarteletter med høns i asparges * Ris à la mande med kirsebærsauce

…dertil hører brød og smør kr. 415,-

 

JULEMIDDAG (fra kl. 18 – min. 4 couv.)


Forret: Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg og tigerrejer
Mellemret: Kullerfilet vendt i panko, tigerrejer, forårsløg, kantareller og karryskum
Hovedret: Peberbøf af oksemørbrad med flødepebersauce og pommes frites

Oste: 3 slags franske oste

Dessert: Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær
3 retter: kr. 420,- 4 retter: kr. 475,- 5 retter: kr. 525,-

Fisk / Fish
Hvidvinsdampet atlanterhavs helleflynder
serveret med grønne asparges og sc. buerre blanc
med krydderurter og hvidløg

Steamed flounder
310,-
Smørristet torskeryg serveret med
ragout af bøftomater, løg, porrer og hvidløg

Butterfried cod
310,-
Fish and Chips – kullerfilet stegt i øldej,
serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille
frites og hjemmelavet pommes frites

Fish and chips
265,-
“Stjernekaster” er 2 friterede rødspættefileter,
håndpillede nordsørejer, færøsk laks
og hjemmelavet dressing

Fried filet of plaice
205,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filet
Steak of American strip loin 250 g / 300 g
Alle steaks serveres med champignons, grøntsag
samt pommes frites og sauce bearnaise.
250 gr. 325,-
300 gr. 375,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med
lys pebersauce og grønne madagaskarpeber
og cognac samt brøndkarse

Peppersteak with pepper sauce and watercress
375,-
Smørstegt krogmodnet kotelet af Antonius gris
serveret med sauterede majs og løg a la creme
samt bøgehatte, rød pebber og rødvinssky

Butterfried cutlet/chop
285,-
Hjemmerørt tatar af oksemørbrad
med hjemmelavet pommes frites

Tatar of beef with homemade chips
205,-
Supper / Soups
Peberrods rimmet færøsk laks med
peberrodscreme og krydderurter

Creamed fish/seafood bisque
195,-
Gratineret fransk løgsuppe
French onion soup with cheese
140,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
195,-
Carpaccio af store tomater med
blandet sprød salat og fransk dressing

Underhusets homemade open omelet with bacon,
tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard
(can be ordrered with or without bacon)
145,-
Vælg ens menu vd bordet
Østers tillægges 8,- pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak/peberbøf tillægges 65,-
pr. couvert
3 retter 420,-
4 retter 475,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers,
rødbeder og æggeblomme

Minced beef with onion, beetroot and capers
205,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat,
bacon, ost og hjemmelavet pommes frites

Burger with homemade chips
205,-
Dessert
Mocca Kahlua Parfait med
nøddechips slør og bær

Mocca kahlua parfait
105,-
Flamberede pandekager med
mandler og vaniljeparfait

Crepe suzette with vanilla icecream
105,-
Creme brulée med friske bær og vaniljeparfait
105,-
Europæiske gårdoste, 6 stk.
European cheeses
125,-
Alle retter serveres med kartoffelmos hvis ikke
andet står skrevet.
EXTRA
Pommes frites
45,-
Bestil din juleand
På Underhuset
1/2 landand incl. tilbehør
Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december.
Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person.
Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset
kr. 275,-
Nytårs menu 2022 - ud af huset
Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften...
Nytårs menu – ud af huset
Nyd den festlige aften med en lækker
4 retters nytårsmenu fra Brasserie
Underhuset, som er lige til at gå til:
- Færøsk laks med fl ødestuvet spinat.
- Flødelegeret hummerbisque med souffl e af kuller og tigerrejer.
- Peberbøf af oksemørbrad, serveret med vintergrønt og Pom. Fondant og fl ødepebersauce.
- Hjemmelavet Rubinsteinkage med profi teroles og chokolade.
Menuen er inkl. fl utes.
Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset.
Pris pr. couvert kr. 395,-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Receptions menu
6 stk. tapas
10 stk. tapas
15 stk. tapas
Har de andre ideer, eller anden forspørgsel?
Kontakt os, så vi kan være med til at gøre jeres dag helt speciel.
kr. 180,- pr. kuvert
kr. 280,- pr. kuvert
kr. 375,- pr. kuvert
Stort udvalg af pindemader til en speciel dag. (min. 10. pers)
Kold røget laks med saltet agurk og peberrods creme.
Underhusets stegte løvstikke pølse med krydre ketchup.
Tatar af okse med brøndkarse med mayonnaise og sprød rug.
Kyllingebryst med karry creme og surt.
Små frikadeller med humlesyltede agurk og rug.
Små sandwich med kalvetykstegsfilet og rucolasalat.
Små sandwich med hønsesalat, estragon og sprød bacon.
Sprød kammusling med persillecreme.
To gode oste, med rababerkompot og havreknækbrød.
Trifli med hvid chokolade og vanilje.
Rødgrød af danske sommerbær med legeret fløde og estragon sukker.
Fiske frikadeller med krydderurter og grov remoulade.
Appelsin og lime marineret laks med den spicy sauce.
Let stegt tun med soja og wasabi dip.
Store salt vands rejer på spyd med chili mayonnaise.
Tzatziki med sprøde stiks.
Aioli, oliven og grillede artiskokker.
Dampet sommer torsk med urte tapenade.
Dampede lakse boller med urte creme.
Marinerede blåmuslinger i pernod, olie vinaigrette.
Brushetta med hakket bøf tomat, sommerløg og oliven olie.
Rusik salat med springløg, rosa stegt marineret oksekød, bøfttomater og feta.
To slags italienske pølser med pesto og hvidløgs mayo.
Små frikadeller med chili og urter.
Røget sommer buk med ramsløgs røræg.
Carpaccio af okse med sort peber, oliven olie, syde salt og citron.
Skiver af spansk serrano skinke med oliven olie, permesan og brøndkarse.
To oste, en blød og en hård.
Jordbær kage med mynte sirup.
Bonde brie med grønne druer.
Italiensk Panacotta med jordbær gele og knas.
Cup cakes med skum og sprødt.
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.