Menuer

Vores menuer

Frokost menu - a la carte
Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg
White herring with curry salad and boiled egg
kr. 95,-
Christiansø sild med æggeblomme,
hakket løg og kapers

Christiansø herring with egg yolk, chopped onions and capers
kr. 95,-
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast
Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast
kr. 175,-
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise
Prawns with mayonnaise
kr. 195,-
Underhusets gravad færøsk laks med
flødedijonsennepsdressing

Homemade pickled salmon with mustard cream dressing
kr. 170,-
Enebærrøget ål, røræg, tomat og purløg
Smoked eel with scrambled egg, tomato and chives
kr. 210,-
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 190,-
Avocadocreme med Nordsørejer samt salat
Avocado cream with North Sea prawns and salad
kr. 185,-
Friteret rødspættefilet med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron
Filet of plaice with prawns
kr. 160,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær
Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries
kr. 165,-
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk.
Oysters pr. stk.
kr. 32,-
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter
Steamed Mussels
Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,-
kr. 165,-

Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
Fish and chips
kr. 225,-
Cæsar Salat. Grøn salat med kalkun, tomat, agurk og Cæsar dressing
Caesar Salat
kr. 165,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio beef
kr. 175,-
Hjemmelavet hønsesalat med nye røgede kartofler og bacon
Chicken salad with smoked potatoes and bacon
kr. 160,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme
Danish beef tatar
kr. 180,-
Dagens højtbelagte – spørg tjeneren
Open faced sandwich of the day – ask the waiter
kr. 145,-
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes
homemade spicy tatare
kr. 195,-
Flødelegeret fiskesuppe med fisk og skaldyr
Fish soup
kr. 180,-
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med capers, løg, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr. 190,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg
Underhusets open omelet with bacon, tomato and chives
kr. 180,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites
Jazzburger
kr. 195,-
Oksetournedos med ”champignon à la creme”
Filet of beef with champignons a la creme
kr. 200,-
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost
Tapas, Italien and Spanish specialities
kr. 195,-
Ost & desserter
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød
Mature Danish cheese
kr. 98,-
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød
Deep fried Camembert with cowberries
kr. 110,-
Europæiske gårdoste, 3 stk
European cheeses
kr. 110,-
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær
Mocca Kahlua parfait
kr. 110,-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes Suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème Brûlée
kr. 110,-
vegetar- & pastaretter
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan
Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan
kr.165,-
Carpaccio af store tomater med grøn blandet salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed green salad and French dressing
kr.125,-
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktailpr. glas kr. 85,-
(4 cl.)
Forretter / Starters
Færøsk marineret laksetatar med avocadocreme
og salat

Faroese marinated salmon tartare with avocado cream
and salad
kr. 180,-
Gratinerede eller friske østers pr. stk.
Gratinated or fresh oysters
kr. 32,-
Italiensk og spansk tapas – parmaskinke,
chorizopølse, calabra salami med parmesan
og aioli

Italian and Spanish tapas specialities
kr. 165,-
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter
Steamed mussels in white wine With chips
Med pommes frites tillægges kr. 45,-
175,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio and rocket salad
kr. 180,-
Hvidvinsdampet roulade af Rødtunge og Kuller, friske urter med sennepsfrø og sauce vin Blanc
White wine-steamed roulade of red sole and haddock,
fresh herbs with mustard seeds and vin blanc saucee
kr. 185,-
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes
French snails
kr. 160,-
Supper / Soups
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque
med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg

Creamed fish/seafood bisque
kr. 195,-
Gratineret fransk løgsuppe
French onion soup with cheese
kr. 145,-
Vælg ens menu ved bordet
Østers tillægges kr. 8.00 pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 65,- pr. couvert
3 retter kr. 435,-
4 retter kr. 495,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
kr.195,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing
kr.145,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep
(kan bestilles med eller uden bacon)
Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard
(can be ordrered with or without bacon)


Se vores tavlemenu
kr.195,-
Tripoline Pasta med oksemørbrad, svampe, salvie,
forårsløg i parmesansauce
(fås også som vegetarret)

Tripoline Pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage,
spring onion in Parmesan sauce (also available as a vegetarian dish)
kr.245,-
Tripoline Pasta med store Kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, Nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline Pasta with large Chinese prawns, blue mussels, white fish, North Sea prawns and lobster bisque
kr.265,-
Fisk / Fish
Dampet pighvar med friske slikasparges
og sauce hollandaise

Steamed turbot with fresh asparagus and sauce hollandaise
kr. 335,-
Ristet rygfilet af lyssej serveret med conf iteret
Kejserhat, glaserede grøntsager med appelsin og
ingefær, Sauce Blancquette

Roasted Loin of pollack served with confit King trumpet
mushroom, glazed vegetables with orange and ginger,
Sauce Blancquette
kr. 335,-
Fish and Chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites
Fish and chips
kr.270,-
“Stjernekaster” er 2 friterede fiskefileter med håndpillede nordsørejer, marineret laks og hjemmelavet dressingkr. 215,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filet
Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.
250 gr. kr. 330,-
300 gr. kr. 380,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse
Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress
kr. 395,-
Ristet farseret poularde bryst med morkel- og skovsvampe i rødvinsglace
Roasted stuffed poularde breast with morel and
forest mushroom red wine glace
kr. 305,-
Hjemmerørt tatar af oksemørbrad
med hjemmelavet pommes frites

Beef Tartare with homemade chips
kr.225,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr.215,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon, ost og hjemmelavet pommes frites
Burger with homemade chips
kr.215,-
Dessert / Desert
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bærkr 110.-
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait
Crepe suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Creme brulée
kr.110,-
Europæiske gårdoste, 3stk.
European cheeses
kr. 110,-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Forretter
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salatkr. 175,-
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og olivenkr. 165,-
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter
kr. 160,-
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme
kr. 170,-
Friske østers/gratinerede pr. Stk.
kr. 35,-
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilikr. 210,-
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger
og flutes
kr. 175,-
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret ægkr. 175,-
Hovedretter
Fish and Chips af kuller med ærtepure
kr. 275,-
Ristet midterstykke af sommertorsk
på kartoffel majroer og grønt
kr. 295,-
Lækker helstegt OMAHA oksefilet
med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites.
kr. 345,-

Desserter
allerkenens 3 stk franske gårdostekr. 115,-
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfaitkr. 115,-
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait.kr. 115,-
3 retters menu
Vælg ens menu ( 3 retter ) krkr. 450.00,-
+kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.)
Vi tilbereder gerne vegetarretterForret kr. 150,-
Hovedret kr. 265,-
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.

Specielle lejligheder

Mortens aften
En oplevelse i dejlig mad og vin
Lørdag den 9. november fra kl. 17.30
1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum.
pr. person kr. 375,-
Jul på Brasserie Underhuset
Frokost juleplatte
fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)
Marineret sild med karrysalat
Tarteletter med høns i asparges
Lun rødspættefilet med remoulade
Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing
Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål
Ris alamande
Pris pr. couvert kr. 335,-
Aftenanretninger
fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter)

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og capers
Lun stegt sild i eddike
Graved vesterhavslaks med sennepsdressing
Lun rødspættefi let m/remoulade
Skagensrejer med mayonnaise
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler
Lun ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dertil hører brød og smør.
Pris pr. couvert kr. 458,-
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost
Røget juleål m/ purløg105,-
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon85,-
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme105,-
3 slags oste105,-
Julemiddag
3 retter
4 retter
5 retter
kr. 435,-
kr. 495,-
kr. 555,-
Forret
Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg
Mellemret
Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum
Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites.
Ost
3 slags franske gårdoste.
Dessert
Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær.
Julefrokost retter
Christiansøsild med løg, capers og æggeblommeKr. 98,-
Marineret sild med carrysalat og ægKr. 98,-
Stegt sild i lage med løg og capersKr. 98,-
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressingKr. 195,-
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaiseKr. 210,-
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløgKr. 235,-
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citronKr. 185,-
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressingKr. 198,-
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes fritesKr. 180,-
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebærKr. 170,-
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk.Kr. 35,-
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennepKr. 160,-
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenaderKr. 195,-
Hønsesalat med nye røgede kartoflerKr. 165,-
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressingKr. 165,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblommeKr. 190,-
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes fritesKr. 205,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløgKr. 205,-
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblommeKr. 198,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløgKr. 185,-
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldejKr. 225,-
Oksetournedos med champignon ala cremeKr. 205,-
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartoflerKr. 170,-
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkålKr. 170,-
Tarteletter med høns i aspargesKr. 150,-
Gammel ost med fedt , sky og rugbrødKr. 125,-
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrødKr. 125,-
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrødKr. 125,-
Dagens kageKr. 85,-
Ris a la mande med kirsebærsauceKr. 90,-
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskumKr. 90,-
Extra: Pommes fritesKr. 45,-
Flamberede pandekagerKr. 130,-
Creme brulee m/friske bærKr. 130,-
Bestil din juleand
På Underhuset
1/2 landand incl. tilbehør
Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december.
Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person.
Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset
kr. 325,-
Nytårs menu 2024 - ud af huset
Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften...
Nytårs menu – ud af huset
Nyd den festlige aften med en lækker
4 retters nytårsmenu fra Brasserie
Underhuset, som er lige til at gå til:
- Færøsk enebærrøget laks anrettes
med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter
- Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer.
- Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale,
pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce .
- Sachertorte Vienna
Original chokoladekage med øko.
double creme fraiche tilsat bourbon
vanilje, Grand Marnier likør og reven
appelsinskal.
Menuen er inkl. fl utes.
Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset.
Pris pr. couvert kr. 425,-
Happy days i hele uge 42

13 okt. til 21 okt.
Menu fra Kl. 11.30 – 22.00
Kom ud og spis i efterårsferien....
Køkkenchefen tilbereder en lækker
3 retters menu
pr. person. kr. 265,-
JULEMENUER UD AF HUSET
Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu
3 retters menu
Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på
salat med ragout af rejer, svampe og
agurk vendt i rygeostecreme med
krydderurter.
Helstegt fi let af Omaha kødkvæg.
Hertil pommes fondant, grøntsags
sauté og rødvinssauce.
Créme brûlée med friske bær.
For 3 retter
Pris 395,- pr. couvert
(min. 4 couverter)
Juleanretning
Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat.
Rimet færøsk laks med dressing.
Tarteletter med høns i asparges
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron
Rødspættefi let med remoulade og citron.

Medisterpølse
Ribbensteg
Hjemmelavet rødkål, grønlangkål,
sennep og rødbeder.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris 375,- pr. couvert.
(min. 4 couverter)
VILDTUGEN
VI ER VILDE MED VILDT
OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I
VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og
koriander.
Skovsø krebshaler thermidor.
Rådyr med vilde kantareller og tyttebær.
Æblesymfoni med æbleis.
KR.398,-
I samarbejde med easyTableBooking.dk
I samarbejde med easyTableBooking.dk

Vores menuer

Frokost menu - a la carte
Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg
White herring with curry salad and boiled egg
kr. 95,-
Christiansø sild med æggeblomme,
hakket løg og kapers

Christiansø herring with egg yolk, chopped onions and capers
kr. 95,-
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast
Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast
kr. 175,-
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise
Prawns with mayonnaise
kr. 195,-
Underhusets gravad færøsk laks med
flødedijonsennepsdressing

Homemade pickled salmon with mustard cream dressing
kr. 170,-
Enebærrøget ål, røræg, tomat og purløg
Smoked eel with scrambled egg, tomato and chives
kr. 210,-
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 190,-
Avocadocreme med Nordsørejer samt salat
Avocado cream with North Sea prawns and salad
kr. 185,-
Friteret rødspættefilet med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron
Filet of plaice with prawns
kr. 160,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær
Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries
kr. 165,-
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk.
Oysters pr. stk.
kr. 32,-
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter
Steamed Mussels
Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,-
kr. 165,-

Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
Fish and chips
kr. 225,-
Cæsar Salat. Grøn salat med kalkun, tomat, agurk og Cæsar dressing
Caesar Salat
kr. 165,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio beef
kr. 175,-
Hjemmelavet hønsesalat med nye røgede kartofler og bacon
Chicken salad with smoked potatoes and bacon
kr. 160,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme
Danish beef tatar
kr. 180,-
Dagens højtbelagte – spørg tjeneren
Open faced sandwich of the day – ask the waiter
kr. 145,-
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes
homemade spicy tatare
kr. 195,-
Flødelegeret fiskesuppe med fisk og skaldyr
Fish soup
kr. 180,-
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med capers, løg, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr. 190,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg
Underhusets open omelet with bacon, tomato and chives
kr. 180,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites
Jazzburger
kr. 195,-
Oksetournedos med ”champignon à la creme”
Filet of beef with champignons a la creme
kr. 200,-
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost
Tapas, Italien and Spanish specialities
kr. 195,-
Ost & desserter
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød
Mature Danish cheese
kr. 98,-
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød
Deep fried Camembert with cowberries
kr. 110,-
Europæiske gårdoste, 3 stk
European cheeses
kr. 110,-
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær
Mocca Kahlua parfait
kr. 110,-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes Suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème Brûlée
kr. 110,-
vegetar- & pastaretter
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan
Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan
kr.165,-
Carpaccio af store tomater med grøn blandet salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed green salad and French dressing
kr.125,-
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktailpr. glas kr. 85,-
(4 cl.)
Forretter / Starters
Færøsk marineret laksetatar med avocadocreme
og salat

Faroese marinated salmon tartare with avocado cream
and salad
kr. 180,-
Gratinerede eller friske østers pr. stk.
Gratinated or fresh oysters
kr. 32,-
Italiensk og spansk tapas – parmaskinke,
chorizopølse, calabra salami med parmesan
og aioli

Italian and Spanish tapas specialities
kr. 165,-
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter
Steamed mussels in white wine With chips
Med pommes frites tillægges kr. 45,-
175,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio and rocket salad
kr. 180,-
Hvidvinsdampet roulade af Rødtunge og Kuller, friske urter med sennepsfrø og sauce vin Blanc
White wine-steamed roulade of red sole and haddock,
fresh herbs with mustard seeds and vin blanc saucee
kr. 185,-
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes
French snails
kr. 160,-
Supper / Soups
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque
med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg

Creamed fish/seafood bisque
kr. 195,-
Gratineret fransk løgsuppe
French onion soup with cheese
kr. 145,-
Vælg ens menu ved bordet
Østers tillægges kr. 8.00 pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 65,- pr. couvert
3 retter kr. 435,-
4 retter kr. 495,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
kr.195,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing
kr.145,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep
(kan bestilles med eller uden bacon)
Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard
(can be ordrered with or without bacon)


Se vores tavlemenu
kr.195,-
Tripoline Pasta med oksemørbrad, svampe, salvie,
forårsløg i parmesansauce
(fås også som vegetarret)

Tripoline Pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage,
spring onion in Parmesan sauce (also available as a vegetarian dish)
kr.245,-
Tripoline Pasta med store Kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, Nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline Pasta with large Chinese prawns, blue mussels, white fish, North Sea prawns and lobster bisque
kr.265,-
Fisk / Fish
Dampet pighvar med friske slikasparges
og sauce hollandaise

Steamed turbot with fresh asparagus and sauce hollandaise
kr. 335,-
Ristet rygfilet af lyssej serveret med conf iteret
Kejserhat, glaserede grøntsager med appelsin og
ingefær, Sauce Blancquette

Roasted Loin of pollack served with confit King trumpet
mushroom, glazed vegetables with orange and ginger,
Sauce Blancquette
kr. 335,-
Fish and Chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites
Fish and chips
kr.270,-
“Stjernekaster” er 2 friterede fiskefileter med håndpillede nordsørejer, marineret laks og hjemmelavet dressingkr. 215,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filet
Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.
250 gr. kr. 330,-
300 gr. kr. 380,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse
Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress
kr. 395,-
Ristet farseret poularde bryst med morkel- og skovsvampe i rødvinsglace
Roasted stuffed poularde breast with morel and
forest mushroom red wine glace
kr. 305,-
Hjemmerørt tatar af oksemørbrad
med hjemmelavet pommes frites

Beef Tartare with homemade chips
kr.225,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr.215,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon, ost og hjemmelavet pommes frites
Burger with homemade chips
kr.215,-
Dessert / Desert
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bærkr 110.-
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait
Crepe suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Creme brulée
kr.110,-
Europæiske gårdoste, 3stk.
European cheeses
kr. 110,-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Forretter
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salatkr. 175,-
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og olivenkr. 165,-
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter
kr. 160,-
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme
kr. 170,-
Friske østers/gratinerede pr. Stk.
kr. 35,-
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilikr. 210,-
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger
og flutes
kr. 175,-
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret ægkr. 175,-
Hovedretter
Fish and Chips af kuller med ærtepure
kr. 275,-
Ristet midterstykke af sommertorsk
på kartoffel majroer og grønt
kr. 295,-
Lækker helstegt OMAHA oksefilet
med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites.
kr. 345,-

Desserter
allerkenens 3 stk franske gårdostekr. 115,-
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfaitkr. 115,-
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait.kr. 115,-
3 retters menu
Vælg ens menu ( 3 retter ) krkr. 450.00,-
+kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.)
Vi tilbereder gerne vegetarretterForret kr. 150,-
Hovedret kr. 265,-
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.

Specielle lejligheder

Mortens aften
En oplevelse i dejlig mad og vin
Lørdag den 9. november fra kl. 17.30
1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum.
pr. person kr. 375,-
Jul på Brasserie Underhuset
Frokost juleplatte
fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)
Marineret sild med karrysalat
Tarteletter med høns i asparges
Lun rødspættefilet med remoulade
Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing
Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål
Ris alamande
Pris pr. couvert kr. 335,-
Aftenanretninger
fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter)

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og capers
Lun stegt sild i eddike
Graved vesterhavslaks med sennepsdressing
Lun rødspættefi let m/remoulade
Skagensrejer med mayonnaise
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler
Lun ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dertil hører brød og smør.
Pris pr. couvert kr. 458,-
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost
Røget juleål m/ purløg105,-
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon85,-
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme105,-
3 slags oste105,-
Julemiddag
3 retter
4 retter
5 retter
kr. 435,-
kr. 495,-
kr. 555,-
Forret
Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg
Mellemret
Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum
Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites.
Ost
3 slags franske gårdoste.
Dessert
Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær.
Julefrokost retter
Christiansøsild med løg, capers og æggeblommeKr. 98,-
Marineret sild med carrysalat og ægKr. 98,-
Stegt sild i lage med løg og capersKr. 98,-
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressingKr. 195,-
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaiseKr. 210,-
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløgKr. 235,-
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citronKr. 185,-
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressingKr. 198,-
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes fritesKr. 180,-
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebærKr. 170,-
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk.Kr. 35,-
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennepKr. 160,-
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenaderKr. 195,-
Hønsesalat med nye røgede kartoflerKr. 165,-
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressingKr. 165,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblommeKr. 190,-
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes fritesKr. 205,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløgKr. 205,-
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblommeKr. 198,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløgKr. 185,-
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldejKr. 225,-
Oksetournedos med champignon ala cremeKr. 205,-
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartoflerKr. 170,-
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkålKr. 170,-
Tarteletter med høns i aspargesKr. 150,-
Gammel ost med fedt , sky og rugbrødKr. 125,-
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrødKr. 125,-
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrødKr. 125,-
Dagens kageKr. 85,-
Ris a la mande med kirsebærsauceKr. 90,-
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskumKr. 90,-
Extra: Pommes fritesKr. 45,-
Flamberede pandekagerKr. 130,-
Creme brulee m/friske bærKr. 130,-
Bestil din juleand
På Underhuset
1/2 landand incl. tilbehør
Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december.
Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person.
Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset
kr. 325,-
Nytårs menu 2024 - ud af huset
Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften...
Nytårs menu – ud af huset
Nyd den festlige aften med en lækker
4 retters nytårsmenu fra Brasserie
Underhuset, som er lige til at gå til:
- Færøsk enebærrøget laks anrettes
med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter
- Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer.
- Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale,
pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce .
- Sachertorte Vienna
Original chokoladekage med øko.
double creme fraiche tilsat bourbon
vanilje, Grand Marnier likør og reven
appelsinskal.
Menuen er inkl. fl utes.
Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset.
Pris pr. couvert kr. 425,-
Happy days i hele uge 42

13 okt. til 21 okt.
Menu fra Kl. 11.30 – 22.00
Kom ud og spis i efterårsferien....
Køkkenchefen tilbereder en lækker
3 retters menu
pr. person. kr. 265,-
JULEMENUER UD AF HUSET
Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu
3 retters menu
Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på
salat med ragout af rejer, svampe og
agurk vendt i rygeostecreme med
krydderurter.
Helstegt fi let af Omaha kødkvæg.
Hertil pommes fondant, grøntsags
sauté og rødvinssauce.
Créme brûlée med friske bær.
For 3 retter
Pris 395,- pr. couvert
(min. 4 couverter)
Juleanretning
Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat.
Rimet færøsk laks med dressing.
Tarteletter med høns i asparges
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron
Rødspættefi let med remoulade og citron.

Medisterpølse
Ribbensteg
Hjemmelavet rødkål, grønlangkål,
sennep og rødbeder.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris 375,- pr. couvert.
(min. 4 couverter)
VILDTUGEN
VI ER VILDE MED VILDT
OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I
VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og
koriander.
Skovsø krebshaler thermidor.
Rådyr med vilde kantareller og tyttebær.
Æblesymfoni med æbleis.
KR.398,-