Menuer

Vores menuer

Frokost menu - a la carte
1/2 Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg
White herring with curry salad and boiled egg
kr. 98,-
1/2 Kryddersild serveret med hakket løg, kapers samt æggeblomme
Spiced herring served with chopped onions, capers,
and egg yolk
kr. 98,-
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast
Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast
kr. 180,-
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise
Prawns with mayonnaise
kr. 210,-
Underhusets gravad færøsk laks med
flødedijonsennepsdressing

Homemade pickled salmon with mustard cream dressing
kr. 180,-
Enebærrøget ål, med lun røræg, tomat og purløg
Smoked eel with scrambled eggs, tomato and chives
kr. 225,-
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 210,-
Premium dansk laks, marineret og serveret med
avocadocreme og sprød salat

Premium danish salmon, marinated and served with
avocado cream and crispy salad
kr. 190,-
Friteret fiskefilet med håndpillede nordsørejer
og remoulade og citron

Fried fillet of plaice
kr. 175,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær
Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries
kr. 175,-
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk.
Oysters pr. stk.
kr. 33,-
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter
Steamed Mussels
Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,-
kr. 170,-

Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
Fish and chips
kr. 235,-
Underhusets sprøde romainesalat med pocheret
kylling, tomat, agurk og cæsardressing af fløde,vost og hvidløg

Underhuset’s caesar salad with crispy romaine, poached chicken, tomato, cucumber, and creamy caesar dressing
kr. 185,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio beef
kr. 185,-
Hjemmelavet hønsesalat med ananas, nye kartofler, bacon og tomat
Chicken salad with pineapple, potatoes, bacon and tomato
kr. 165,-
Tatar af oksemørbrad med løg, kapers og æggeblomme
Danish beef tatar
kr. 190,-
Stort stykke franskbrød med masser af håndpillede rejer, mayonaise og citron
Large piece of toast bread with lots of hand-peeled shrimp, mayonnaise and lemon
kr. 185,-
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes
homemade spicy tatare
kr. 205,-
Flødelegeret jomfruhummerbisque med hvid fisk, pocheret æg, kinarejer og muslinger
Lobster bisque mixed with cream, white fish,
poached egg, chinese prawns and clams
kr. 190,-
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med kapers, løg, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr. 210,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites
Jazzburger
kr. 198,-
Oksetournedos med ”champignon à la creme”
Filet of beef with champignons a la creme
kr. 210,-
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost
Tapas, Italien and Spanish specialities
kr. 205,-
Ost & desserter
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød
Mature Danish cheese
kr. 110,-
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød
Deep fried Camembert with cowberries
kr. 110,-
Europæiske gårdoste, 3 stk
European cheeses
kr. 110,-
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær
Mocca Kahlua parfait
kr. 110,-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes Suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème Brûlée
kr. 110,-
vegetar- & pastaretter
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan
Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan
kr.170,-
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret med broccoli og blomkål
Beetroot tartare with horseradish cream, served
with broccoli and cauliflower
kr.165,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød
salat og fransk dressing

Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad
and french dressing
kr.155,-
Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie,
forårsløg i parmesan sauce (fås også som vegetarret)

Tripoline pasta with mushrooms, sage, spring onion
in parmesan sauce (also available as a vegetarian dish)
kr. 250,-
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels,
white fish, north sea prawns and lobster bisque
kr.270,-
Pommes friteskr.45,-
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktailpr. glas kr. 85,-
(4 cl.)
Forretter / Starters
Premium dansk laks, marineret og serveret med
avocadocreme og sprød salat

Danish salmon, marinated and served with avocado
cream and crispy
kr. 185,-
Gratinerede eller friske østers pr. stk.
Gratinated or fresh oysters
kr. 33,-
Italiensk parmaskinke med canteloupe-melon,
salat og parmesan

Italian parma ham with canteloupe melon,salad
and parmesan
kr. 185,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde og urter
Med pommes frites tillægges kr. 45,-
Steamed mussels in white wine
With chips extra 45,-
kr. 180,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio and rocket salad
kr. 180,-
Roulade af torskefilet, laks samt kinareje, serveret
med hvidvinscreme og krydderurter

Roulade of cod fillet, salmon, and prawns, served with
white wine cream and fresh herbs
kr. 195,-
Kæmpe kinareje, smørristet og serveret med
safranris, salat og jomfruhummerbisque

Huge chinese prawns, butter-fried and served with
saffron rice, salad, and lobster
kr. 195,-
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes
French snails
kr. 170,-
Supper / Soups
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque
med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg

Creamed fish/seafood bisque
kr. 198,-
Gratineret fransk løgsuppe
French onion soup with cheese
kr. 155,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
kr.198,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing
kr.155,-
Tripoline pasta med oksemørbrad,
svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce
(fås også som vegetarret)

Tripoline pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage,
spring onion in parmesan sauce
(also available as a vegetarian dish)

kr.265,-
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels,
white fish, north sea prawns and lobster bisque
kr.285,-
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret
med broccoli og blomkål

Beetroot tartare with horseradish cream, served
with broccoli and cauliflower
kr.185,-
3 retter
4 retter

Østers tillægges 8,- pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak/peberbøf tillægges 65,-
pr. couvert
kr.445,-
kr.510,-
Fisk / Fish
Dampet vesterhavs-pighvar serveret med friske
slikasparges, nye kartofler og sauce blanquette

Steamed turbot served with fresh asparagus,
new potatoes, and sauce blanquette
kr. 345,-
Smørristet sommertorsk, serveret med
ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og
løg samt citron-smørsauce

Butter-fried summer cod fillet, served with a ragout
of cherry tomatoes, artichoke, broccoli, and onion,
with a lemon-butter sauce
kr. 345,-
Fish and chips – kullerfilet stegt i øldej,
serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille
frites og pommes frites

Fish and chips
kr.285,-
Stjernekaster – 2 friterede fiskefileter,
håndpillede nordsørejer, færøsk laks
og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 235,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filetAlle steaks serveres med champignons, grøntsager
samt pommes frites og sauce bearnaise.
Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.
250 gr. kr. 340,-
300 gr. kr. 385,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med
lys pebersauce og grøn madagaskarpeber
og cognac samt brøndkarse og pommes frites

Peppersteak with pepper sauce, watercress and chips
kr. 420,-
Tournedos af kalvehaler serveret med skive
af selleri, foie gras og lys pebersauce

Braised oxtail tournedos, served with a slice of
celery, foie gras, and light pepper sauce
kr. 385,-
Underhustes hjemmerørte tatar af oksemørbrad
med pommes frites

Beef tartare with chips
kr.235,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme
Minced beef patty with onion, beetroot and capers
kr.235,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat, rørt sød
sennep, bacon, ost og pommes frites

Burger with chips
kr.235,-
Extra
Pommes friteskr.45,-
Dessert / Desert
Underhusets hjemmelavede karamelrand med friske bærUnderhuset’s homemade caramel custard with
fresh berries
kr.115.-
Mocca kahlua parfait
med nøddechips slør og bær

Mocca kahlua parfait
kr.115.-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes suzette with vanilla icecream
kr.115.-
Crème brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème brûlée
kr.115.-
Europæiske gårdoste, 3stk.
European cheeses
kr.115.-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
375,-
445,-
510,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Forretter
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salatkr. 175,-
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og olivenkr. 165,-
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter
kr. 160,-
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme
kr. 170,-
Friske østers/gratinerede pr. Stk.
kr. 35,-
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilikr. 210,-
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger
og flutes
kr. 175,-
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret ægkr. 175,-
Hovedretter
Fish and Chips af kuller med ærtepure
kr. 275,-
Ristet midterstykke af sommertorsk
på kartoffel majroer og grønt
kr. 295,-
Lækker helstegt OMAHA oksefilet
med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites.
kr. 345,-

Desserter
3 stk franske gårdostekr. 115,-
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfaitkr. 115,-
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait.kr. 115,-
3 retters menu
Vælg ens menu ( 3 retter ) krkr. 450.00,-
+kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.)
Vi tilbereder gerne vegetarretterForret kr. 150,-
Hovedret kr. 265,-
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.

Specielle lejligheder

Mortens aften
En oplevelse i dejlig mad og vin
Mandag den 10. november fra kl. 17.30
1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum.
pr. person kr. 375,-
Happy days i hele uge 7

Menu fra Kl. 17.00 – 21.00
Kom ud og spis i vinterferien....
Køkkenchefen tilbereder en lækker
3 retters menu
pr. person. kr. 275,-
I samarbejde med easyTableBooking.dk
I samarbejde med easyTableBooking.dk

Vores menuer

Frokost menu - a la carte
1/2 Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg
White herring with curry salad and boiled egg
kr. 98,-
1/2 Kryddersild serveret med hakket løg, kapers samt æggeblomme
Spiced herring served with chopped onions, capers,
and egg yolk
kr. 98,-
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast
Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast
kr. 180,-
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise
Prawns with mayonnaise
kr. 210,-
Underhusets gravad færøsk laks med
flødedijonsennepsdressing

Homemade pickled salmon with mustard cream dressing
kr. 180,-
Enebærrøget ål, med lun røræg, tomat og purløg
Smoked eel with scrambled eggs, tomato and chives
kr. 225,-
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 210,-
Premium dansk laks, marineret og serveret med
avocadocreme og sprød salat

Premium danish salmon, marinated and served with
avocado cream and crispy salad
kr. 190,-
Friteret fiskefilet med håndpillede nordsørejer
og remoulade og citron

Fried fillet of plaice
kr. 175,-
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær
Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries
kr. 175,-
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk.
Oysters pr. stk.
kr. 33,-
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter
Steamed Mussels
Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,-
kr. 170,-

Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites
Fish and chips
kr. 235,-
Underhusets sprøde romainesalat med pocheret
kylling, tomat, agurk og cæsardressing af fløde,vost og hvidløg

Underhuset’s caesar salad with crispy romaine, poached chicken, tomato, cucumber, and creamy caesar dressing
kr. 185,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio beef
kr. 185,-
Hjemmelavet hønsesalat med ananas, nye kartofler, bacon og tomat
Chicken salad with pineapple, potatoes, bacon and tomato
kr. 165,-
Tatar af oksemørbrad med løg, kapers og æggeblomme
Danish beef tatar
kr. 190,-
Stort stykke franskbrød med masser af håndpillede rejer, mayonaise og citron
Large piece of toast bread with lots of hand-peeled shrimp, mayonnaise and lemon
kr. 185,-
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes
homemade spicy tatare
kr. 205,-
Flødelegeret jomfruhummerbisque med hvid fisk, pocheret æg, kinarejer og muslinger
Lobster bisque mixed with cream, white fish,
poached egg, chinese prawns and clams
kr. 190,-
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med kapers, løg, rødbeder og æggeblomme
Minced beef with onion, beetroot and capers
kr. 210,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites
Jazzburger
kr. 198,-
Oksetournedos med ”champignon à la creme”
Filet of beef with champignons a la creme
kr. 210,-
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost
Tapas, Italien and Spanish specialities
kr. 205,-
Ost & desserter
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød
Mature Danish cheese
kr. 110,-
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød
Deep fried Camembert with cowberries
kr. 110,-
Europæiske gårdoste, 3 stk
European cheeses
kr. 110,-
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær
Mocca Kahlua parfait
kr. 110,-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes Suzette with vanilla icecream
kr. 110,-
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème Brûlée
kr. 110,-
vegetar- & pastaretter
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan
Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan
kr.170,-
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret med broccoli og blomkål
Beetroot tartare with horseradish cream, served
with broccoli and cauliflower
kr.165,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød
salat og fransk dressing

Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad
and french dressing
kr.155,-
Tripoline pasta med oksemørbrad, svampe, salvie,
forårsløg i parmesan sauce (fås også som vegetarret)

Tripoline pasta with mushrooms, sage, spring onion
in parmesan sauce (also available as a vegetarian dish)
kr. 250,-
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels,
white fish, north sea prawns and lobster bisque
kr.270,-
Pommes friteskr.45,-
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktailpr. glas kr. 85,-
(4 cl.)
Forretter / Starters
Premium dansk laks, marineret og serveret med
avocadocreme og sprød salat

Danish salmon, marinated and served with avocado
cream and crispy
kr. 185,-
Gratinerede eller friske østers pr. stk.
Gratinated or fresh oysters
kr. 33,-
Italiensk parmaskinke med canteloupe-melon,
salat og parmesan

Italian parma ham with canteloupe melon,salad
and parmesan
kr. 185,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde og urter
Med pommes frites tillægges kr. 45,-
Steamed mussels in white wine
With chips extra 45,-
kr. 180,-
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan
Carpaccio and rocket salad
kr. 180,-
Roulade af torskefilet, laks samt kinareje, serveret
med hvidvinscreme og krydderurter

Roulade of cod fillet, salmon, and prawns, served with
white wine cream and fresh herbs
kr. 195,-
Kæmpe kinareje, smørristet og serveret med
safranris, salat og jomfruhummerbisque

Huge chinese prawns, butter-fried and served with
saffron rice, salad, and lobster
kr. 195,-
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes
French snails
kr. 170,-
Supper / Soups
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque
med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg

Creamed fish/seafood bisque
kr. 198,-
Gratineret fransk løgsuppe
French onion soup with cheese
kr. 155,-
Vegetarretter
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan
Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan
kr.198,-
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing
Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing
kr.155,-
Tripoline pasta med oksemørbrad,
svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce
(fås også som vegetarret)

Tripoline pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage,
spring onion in parmesan sauce
(also available as a vegetarian dish)

kr.265,-
Tripoline pasta med store kinarejer, blåmuslinger,
hvid fisk, nordsø rejer og jomfruhummerbisque

Tripoline pasta with large chinese prawns, blue mussels,
white fish, north sea prawns and lobster bisque
kr.285,-
Rødbedetatar med peberrodscreme, serveret
med broccoli og blomkål

Beetroot tartare with horseradish cream, served
with broccoli and cauliflower
kr.185,-
3 retter
4 retter

Østers tillægges 8,- pr. stk.
Ved valg af 300 gr. steak/peberbøf tillægges 65,-
pr. couvert
kr.445,-
kr.510,-
Fisk / Fish
Dampet vesterhavs-pighvar serveret med friske
slikasparges, nye kartofler og sauce blanquette

Steamed turbot served with fresh asparagus,
new potatoes, and sauce blanquette
kr. 345,-
Smørristet sommertorsk, serveret med
ragout af cherrytomater, artiskok, broccoli og
løg samt citron-smørsauce

Butter-fried summer cod fillet, served with a ragout
of cherry tomatoes, artichoke, broccoli, and onion,
with a lemon-butter sauce
kr. 345,-
Fish and chips – kullerfilet stegt i øldej,
serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille
frites og pommes frites

Fish and chips
kr.285,-
Stjernekaster – 2 friterede fiskefileter,
håndpillede nordsørejer, færøsk laks
og hjemmelavet dressing
Fried filet of plaice
kr. 235,-
Stegeretter / Meat
Steak af amerikansk OMAHA filetAlle steaks serveres med champignons, grøntsager
samt pommes frites og sauce bearnaise.
Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.
250 gr. kr. 340,-
300 gr. kr. 385,-
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med
lys pebersauce og grøn madagaskarpeber
og cognac samt brøndkarse og pommes frites

Peppersteak with pepper sauce, watercress and chips
kr. 420,-
Tournedos af kalvehaler serveret med skive
af selleri, foie gras og lys pebersauce

Braised oxtail tournedos, served with a slice of
celery, foie gras, and light pepper sauce
kr. 385,-
Underhustes hjemmerørte tatar af oksemørbrad
med pommes frites

Beef tartare with chips
kr.235,-
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme
Minced beef patty with onion, beetroot and capers
kr.235,-
Underhusets jazzburger med salat, tomat, rørt sød
sennep, bacon, ost og pommes frites

Burger with chips
kr.235,-
Extra
Pommes friteskr.45,-
Dessert / Desert
Underhusets hjemmelavede karamelrand med friske bærUnderhuset’s homemade caramel custard with
fresh berries
kr.115.-
Mocca kahlua parfait
med nøddechips slør og bær

Mocca kahlua parfait
kr.115.-
Flamberede pandekager
med mandler og vaniljeparfait

Crêpes suzette with vanilla icecream
kr.115.-
Crème brûlée med friske bær og vaniljeparfait
Crème brûlée
kr.115.-
Europæiske gårdoste, 3stk.
European cheeses
kr.115.-
Selskabs menuer
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
375,-
445,-
510,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum.
Italiensk tiramisu med kakao drys.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.
Forretter
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salatkr. 175,-
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og olivenkr. 165,-
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter
kr. 160,-
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme
kr. 170,-
Friske østers/gratinerede pr. Stk.
kr. 35,-
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chilikr. 210,-
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger
og flutes
kr. 175,-
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret ægkr. 175,-
Hovedretter
Fish and Chips af kuller med ærtepure
kr. 275,-
Ristet midterstykke af sommertorsk
på kartoffel majroer og grønt
kr. 295,-
Lækker helstegt OMAHA oksefilet
med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites.
kr. 345,-

Desserter
3 stk franske gårdostekr. 115,-
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfaitkr. 115,-
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait.kr. 115,-
3 retters menu
Vælg ens menu ( 3 retter ) krkr. 450.00,-
+kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.)
Vi tilbereder gerne vegetarretterForret kr. 150,-
Hovedret kr. 265,-
Mad ud af huset
2 retter
3 retter
4 retter

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.
Minimum 15 pers.
335,-
410,-
475,-
Forret
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme.
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg.
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture.
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.
Hovedret
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin.
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.
Dessert
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt.
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon.
Friske bær med fløde/vanillieparfait.
Underhusets desserttallerken.
Gateau Marchel med vanillieparfait.
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.

Specielle lejligheder

Mortens aften
En oplevelse i dejlig mad og vin
Mandag den 10. november fra kl. 17.30
1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum.
pr. person kr. 375,-
Jul på Brasserie Underhuset
Frokost juleplatte
fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)
Marineret sild med karrysalat
Tarteletter med høns i asparges
Lun rødspættefilet med remoulade
Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing
Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål
Ris alamande
Pris pr. couvert kr. 335,-
Aftenanretninger
fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter)

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og capers
Lun stegt sild i eddike
Graved vesterhavslaks med sennepsdressing
Lun rødspættefi let m/remoulade
Skagensrejer med mayonnaise
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler
Lun ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dertil hører brød og smør.
Pris pr. couvert kr. 458,-
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost
Røget juleål m/ purløg105,-
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon85,-
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme105,-
3 slags oste105,-
Julemiddag
3 retter
4 retter
5 retter
kr. 435,-
kr. 495,-
kr. 555,-
Forret
Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg
Mellemret
Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum
Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites.
Ost
3 slags franske gårdoste.
Dessert
Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær.
Julefrokost retter
Christiansøsild med løg, capers og æggeblommeKr. 98,-
Marineret sild med carrysalat og ægKr. 98,-
Stegt sild i lage med løg og capersKr. 98,-
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressingKr. 195,-
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaiseKr. 210,-
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløgKr. 235,-
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citronKr. 185,-
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressingKr. 198,-
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes fritesKr. 180,-
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebærKr. 170,-
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk.Kr. 35,-
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennepKr. 160,-
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenaderKr. 195,-
Hønsesalat med nye røgede kartoflerKr. 165,-
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressingKr. 165,-
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblommeKr. 190,-
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes fritesKr. 205,-
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløgKr. 205,-
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblommeKr. 198,-
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløgKr. 185,-
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldejKr. 225,-
Oksetournedos med champignon ala cremeKr. 205,-
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartoflerKr. 170,-
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkålKr. 170,-
Tarteletter med høns i aspargesKr. 150,-
Gammel ost med fedt , sky og rugbrødKr. 125,-
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrødKr. 125,-
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrødKr. 125,-
Dagens kageKr. 85,-
Ris a la mande med kirsebærsauceKr. 90,-
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskumKr. 90,-
Extra: Pommes fritesKr. 45,-
Flamberede pandekagerKr. 130,-
Creme brulee m/friske bærKr. 130,-
Bestil din juleand
På Underhuset
1/2 landand incl. tilbehør
Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december.
Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person.
Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset
kr. 325,-
Nytårs menu 2024 - ud af huset
Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften...
Nytårs menu – ud af huset
Nyd den festlige aften med en lækker
4 retters nytårsmenu fra Brasserie
Underhuset, som er lige til at gå til:
- Færøsk enebærrøget laks anrettes
med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter
- Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer.
- Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale,
pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce .
- Sachertorte Vienna
Original chokoladekage med øko.
double creme fraiche tilsat bourbon
vanilje, Grand Marnier likør og reven
appelsinskal.
Menuen er inkl. fl utes.
Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset.
Pris pr. couvert kr. 425,-
Happy days i hele uge 7

Menu fra Kl. 17.00 – 21.00
Kom ud og spis i vinterferien....
Køkkenchefen tilbereder en lækker
3 retters menu
pr. person. kr. 275,-
JULEMENUER UD AF HUSET
Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu
3 retters menu
Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på
salat med ragout af rejer, svampe og
agurk vendt i rygeostecreme med
krydderurter.
Helstegt fi let af Omaha kødkvæg.
Hertil pommes fondant, grøntsags
sauté og rødvinssauce.
Créme brûlée med friske bær.
For 3 retter
Pris 395,- pr. couvert
(min. 4 couverter)
Juleanretning
Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat.
Rimet færøsk laks med dressing.
Tarteletter med høns i asparges
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron
Rødspættefi let med remoulade og citron.

Medisterpølse
Ribbensteg
Hjemmelavet rødkål, grønlangkål,
sennep og rødbeder.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris 375,- pr. couvert.
(min. 4 couverter)