Vores menuer
Forretter | |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat | kr. 175,- |
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og oliven | kr. 165,- |
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter | kr. 160,- |
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme | kr. 170,- |
Friske østers/gratinerede pr. Stk. | kr. 35,- |
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chili | kr. 210,- |
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger og flutes | kr. 175,- |
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret æg | kr. 175,- |
Hovedretter | |
Fish and Chips af kuller med ærtepure | kr. 275,- |
Ristet midterstykke af sommertorsk på kartoffel majroer og grønt | kr. 295,- |
Lækker helstegt OMAHA oksefilet med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites. | kr. 345,- |
Desserter | |
allerkenens 3 stk franske gårdoste | kr. 115,- |
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 115,- |
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait. | kr. 115,- |
3 retters menu | |
Vælg ens menu ( 3 retter ) kr | kr. 450.00,- +kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.) |
Vi tilbereder gerne vegetarretter | Forret kr. 150,- Hovedret kr. 265,- |
Mad ud af huset | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Specielle lejligheder
Mortens aften En oplevelse i dejlig mad og vin |
|
Lørdag den 9. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. | pr. person kr. 375,- |
Jul på Brasserie Underhuset | |
Frokost juleplatte fra kl. 12-15. (min. 2 couverter) Marineret sild med karrysalat Tarteletter med høns i asparges Lun rødspættefilet med remoulade Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål Ris alamande | Pris pr. couvert kr. 335,- |
Aftenanretninger fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter) Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og capers Lun stegt sild i eddike Graved vesterhavslaks med sennepsdressing Lun rødspættefi let m/remoulade Skagensrejer med mayonnaise Hjemmelavet sylte med rødbeder Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler Lun ribbensteg med rødkål Tarteletter med høns i asparges Ris a la mande med kirsebærsauce Dertil hører brød og smør. | Pris pr. couvert kr. 458,- |
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost | |
Røget juleål m/ purløg | 105,- |
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon | 85,- |
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme | 105,- |
3 slags oste | 105,- |
Julemiddag | |
3 retter 4 retter 5 retter | kr. 435,- kr. 495,- kr. 555,- |
Forret Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg | |
Mellemret Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum | |
Hovedret Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites. | |
Ost 3 slags franske gårdoste. | |
Dessert Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær. | |
Julefrokost retter | |
Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme | Kr. 98,- |
Marineret sild med carrysalat og æg | Kr. 98,- |
Stegt sild i lage med løg og capers | Kr. 98,- |
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing | Kr. 195,- |
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise | Kr. 210,- |
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg | Kr. 235,- |
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron | Kr. 185,- |
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing | Kr. 198,- |
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites | Kr. 180,- |
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær | Kr. 170,- |
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk. | Kr. 35,- |
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep | Kr. 160,- |
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader | Kr. 195,- |
Hønsesalat med nye røgede kartofler | Kr. 165,- |
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing | Kr. 165,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme | Kr. 190,- |
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites | Kr. 205,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg | Kr. 205,- |
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme | Kr. 198,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg | Kr. 185,- |
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldej | Kr. 225,- |
Oksetournedos med champignon ala creme | Kr. 205,- |
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler | Kr. 170,- |
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 170,- |
Tarteletter med høns i asparges | Kr. 150,- |
Gammel ost med fedt , sky og rugbrød | Kr. 125,- |
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød | Kr. 125,- |
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød | Kr. 125,- |
Dagens kage | Kr. 85,- |
Ris a la mande med kirsebærsauce | Kr. 90,- |
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskum | Kr. 90,- |
Extra: Pommes frites | Kr. 45,- |
Flamberede pandekager | Kr. 130,- |
Creme brulee m/friske bær | Kr. 130,- |
Bestil din juleand På Underhuset |
|
1/2 landand incl. tilbehør Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december. Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset | kr. 325,- |
Nytårs menu 2024 - ud af huset Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften... |
|
Nytårs menu – ud af huset Nyd den festlige aften med en lækker 4 retters nytårsmenu fra Brasserie Underhuset, som er lige til at gå til: - Færøsk enebærrøget laks anrettes med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter - Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer. - Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale, pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce . - Sachertorte Vienna Original chokoladekage med øko. double creme fraiche tilsat bourbon vanilje, Grand Marnier likør og reven appelsinskal. Menuen er inkl. fl utes. Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset. | Pris pr. couvert kr. 425,- |
Happy days i hele uge 42 13 okt. til 21 okt. Menu fra Kl. 11.30 – 22.00 |
|
Kom ud og spis i efterårsferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu | pr. person. kr. 265,- |
JULEMENUER UD AF HUSET Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu |
|
3 retters menu Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på salat med ragout af rejer, svampe og agurk vendt i rygeostecreme med krydderurter. Helstegt fi let af Omaha kødkvæg. Hertil pommes fondant, grøntsags sauté og rødvinssauce. Créme brûlée med friske bær. | For 3 retter Pris 395,- pr. couvert (min. 4 couverter) |
Juleanretning Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat. Rimet færøsk laks med dressing. Tarteletter med høns i asparges Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Rødspættefi let med remoulade og citron. Medisterpølse Ribbensteg Hjemmelavet rødkål, grønlangkål, sennep og rødbeder. Ris a la mande med kirsebærsauce. | Pris 375,- pr. couvert. (min. 4 couverter) |
VILDTUGEN VI ER VILDE MED VILDT OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER |
|
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og koriander. Skovsø krebshaler thermidor. Rådyr med vilde kantareller og tyttebær. Æblesymfoni med æbleis. | KR.398,- |
I samarbejde med easyTableBooking.dk
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Vores menuer
Frokost menu - a la carte | |
Marineret sild m/karrysalat og hårdkogt æg White herring with curry salad and boiled egg | kr. 95,- |
Christiansø sild med æggeblomme, hakket løg og kapers Christiansø herring with egg yolk, chopped onions and capers | kr. 95,- |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat på smørristet toast Faroese marinated salmon with smoked cheese cream and crispy salad on buttered toast | kr. 175,- |
Håndpillede nordsørejer i trængsel med færøsk laks citron og mayonnaise Prawns with mayonnaise | kr. 195,- |
Underhusets gravad færøsk laks med flødedijonsennepsdressing Homemade pickled salmon with mustard cream dressing | kr. 170,- |
Enebærrøget ål, røræg, tomat og purløg Smoked eel with scrambled egg, tomato and chives | kr. 210,- |
“Stjernekast” 2 stegte fiskefiletter med håndpillede nordsørejer og hjemmelavet dressing Fried filet of plaice | kr. 190,- |
Avocadocreme med Nordsørejer samt salat Avocado cream with North Sea prawns and salad | kr. 185,- |
Friteret rødspættefilet med håndpillede nordsørejer og remoulade og citron Filet of plaice with prawns | kr. 160,- |
Underhusets hjemmelavede fiskefrikadeller med rørt remoulade og tyttebær Homemade fish cakes with pickled mayonnaise and cowberries | kr. 165,- |
Friske østers med citron eller gratineret, 6/12/24 stk. Oysters pr. stk. | kr. 32,- |
Hvidvinsdampende blåmuslinger med urter Steamed Mussels Tillæg af hjemmelavede frites kan bestilles og bliver medregnet kr. 45,- | kr. 165,- |
Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med ærtepuré, tartar sauce, hjemmelavet pom. frites og persille frites Fish and chips | kr. 225,- |
Cæsar Salat. Grøn salat med kalkun, tomat, agurk og Cæsar dressing Caesar Salat | kr. 165,- |
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucculasalalt hvidløgscreme og parmasan Carpaccio beef | kr. 175,- |
Hjemmelavet hønsesalat med nye røgede kartofler og bacon Chicken salad with smoked potatoes and bacon | kr. 160,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme Danish beef tatar | kr. 180,- |
Dagens højtbelagte – spørg tjeneren Open faced sandwich of the day – ask the waiter | kr. 145,- |
Underhusets hjemmerørte tatar med pommes homemade spicy tatare | kr. 195,- |
Flødelegeret fiskesuppe med fisk og skaldyr Fish soup | kr. 180,- |
Underhusets hjemmelavede pariserbøf med capers, løg, rødbeder og æggeblomme Minced beef with onion, beetroot and capers | kr. 190,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg Underhusets open omelet with bacon, tomato and chives | kr. 180,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt sød sennep og hjemmelavet frites Jazzburger | kr. 195,- |
Oksetournedos med ”champignon à la creme” Filet of beef with champignons a la creme | kr. 200,- |
Spansk tapas “Seranoskinke, Chorizopølse, Calabra salami, rimet laks, hvidløg og ost Tapas, Italien and Spanish specialities | kr. 195,- |
Ost & desserter | |
Gammel ost med fedt, sky og rugbrød Mature Danish cheese | kr. 98,- |
Friturestegt camembert med tyttebær og ristet franskbrød Deep fried Camembert with cowberries | kr. 110,- |
Europæiske gårdoste, 3 stk European cheeses | kr. 110,- |
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær Mocca Kahlua parfait | kr. 110,- |
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait Crêpes Suzette with vanilla icecream | kr. 110,- |
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait Crème Brûlée | kr. 110,- |
vegetar- & pastaretter | |
Risotto med svampe, grøntsager og parmesan Risotto with mushrooms, vegetables and parmesan | kr.165,- |
Carpaccio af store tomater med grøn blandet salat og fransk dressing Carpaccio of large tomatoes with mixed green salad and French dressing | kr.125,- |
En drink før maden stimulerer appetitten / An aperitif before dinner | |
Bobler, Kir Royal, Gin Tonic, Dry Martini Cocktail, Negroni Cocktail | pr. glas kr. 85,- (4 cl.) |
Forretter / Starters | |
Færøsk marineret laksetatar med avocadocreme og salat Faroese marinated salmon tartare with avocado cream and salad | kr. 180,- |
Gratinerede eller friske østers pr. stk. Gratinated or fresh oysters | kr. 32,- |
Italiensk og spansk tapas – parmaskinke, chorizopølse, calabra salami med parmesan og aioli Italian and Spanish tapas specialities | kr. 165,- |
Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter Steamed mussels in white wine With chips Med pommes frites tillægges kr. 45,- | 175,- |
Carpaccio af australsk Wagyu kødkvæg med rucolasalat, hvidløgscreme og parmasan Carpaccio and rocket salad | kr. 180,- |
Hvidvinsdampet roulade af Rødtunge og Kuller, friske urter med sennepsfrø og sauce vin Blanc White wine-steamed roulade of red sole and haddock, fresh herbs with mustard seeds and vin blanc saucee | kr. 185,- |
12 franske snegle i hvidløgssmør med hvidløgsflutes French snails | kr. 160,- |
Supper / Soups | |
Piskefløde legeret fiske/jomfruhummerbisque med hvid fisk, skaldyr og pocheret æg Creamed fish/seafood bisque | kr. 195,- |
Gratineret fransk løgsuppe French onion soup with cheese | kr. 145,- |
Vælg ens menu ved bordet Østers tillægges kr. 8.00 pr. stk. Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 65,- pr. couvert | 3 retter kr. 435,- 4 retter kr. 495,- |
Vegetarretter | |
Risotto med grøntsager, svampe og parmesan Risotto with vegetables, mushrooms and parmesan | kr.195,- |
Carpaccio af store tomater med blandet sprød salat og fransk dressing Carpaccio of large tomatoes with mixed crisp salad and French dressing | kr.145,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep (kan bestilles med eller uden bacon) Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard (can be ordrered with or without bacon) Se vores tavlemenu | kr.195,- |
Tripoline Pasta med oksemørbrad, svampe, salvie, forårsløg i parmesansauce (fås også som vegetarret) Tripoline Pasta with beef tenderloin, mushrooms, sage, spring onion in Parmesan sauce (also available as a vegetarian dish) | kr.245,- |
Tripoline Pasta med store Kinarejer, blåmuslinger, hvid fisk, Nordsø rejer og jomfruhummerbisque Tripoline Pasta with large Chinese prawns, blue mussels, white fish, North Sea prawns and lobster bisque | kr.265,- |
Fisk / Fish | |
Dampet pighvar med friske slikasparges og sauce hollandaise Steamed turbot with fresh asparagus and sauce hollandaise | kr. 335,- |
Ristet rygfilet af lyssej serveret med conf iteret Kejserhat, glaserede grøntsager med appelsin og ingefær, Sauce Blancquette Roasted Loin of pollack served with confit King trumpet mushroom, glazed vegetables with orange and ginger, Sauce Blancquette | kr. 335,- |
Fish and Chips – kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites Fish and chips | kr.270,- |
“Stjernekaster” er 2 friterede fiskefileter med håndpillede nordsørejer, marineret laks og hjemmelavet dressing | kr. 215,- |
Stegeretter / Meat | |
Steak af amerikansk OMAHA filet Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr. | 250 gr. kr. 330,- 300 gr. kr. 380,- |
Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress | kr. 395,- |
Ristet farseret poularde bryst med morkel- og skovsvampe i rødvinsglace Roasted stuffed poularde breast with morel and forest mushroom red wine glace | kr. 305,- |
Hjemmerørt tatar af oksemørbrad med hjemmelavet pommes frites Beef Tartare with homemade chips | kr.225,- |
Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme Minced beef with onion, beetroot and capers | kr.215,- |
Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon, ost og hjemmelavet pommes frites Burger with homemade chips | kr.215,- |
Dessert / Desert | |
Mocca Kahlua Parfait med nøddechips slør og bær | kr 110.- |
Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait Crepe suzette with vanilla icecream | kr. 110,- |
Crème Brûlée med friske bær og vaniljeparfait Creme brulée | kr.110,- |
Europæiske gårdoste, 3stk. European cheeses | kr. 110,- |
Selskabs menuer | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg. | |
Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Forretter | |
Færøsk marineret laks med rygeostcreme og sprød salat | kr. 175,- |
Carpaccio af australsk Wagy med rucolasalat, ost og oliven | kr. 165,- |
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter | kr. 160,- |
Tatar af marineret færøsk laks med avokadocreme | kr. 170,- |
Friske østers/gratinerede pr. Stk. | kr. 35,- |
Grillerede friske jomfruhummer med hvidløg, krydderurter og chili | kr. 210,- |
“Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger og flutes | kr. 175,- |
Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque med hvid fisk , Kinarejer og pocheret æg | kr. 175,- |
Hovedretter | |
Fish and Chips af kuller med ærtepure | kr. 275,- |
Ristet midterstykke af sommertorsk på kartoffel majroer og grønt | kr. 295,- |
Lækker helstegt OMAHA oksefilet med sommergrønt og sc. Bearnaise og pom frites. | kr. 345,- |
Desserter | |
allerkenens 3 stk franske gårdoste | kr. 115,- |
Flamberede pandekager med mandler og vanilieparfait | kr. 115,- |
Vienna Original chokoladekage med double creme fraiche med vanilie , reven appelsinskal og vanilieparfait. | kr. 115,- |
3 retters menu | |
Vælg ens menu ( 3 retter ) kr | kr. 450.00,- +kr 42.00 ved valg af østers (6 stk.) |
Vi tilbereder gerne vegetarretter | Forret kr. 150,- Hovedret kr. 265,- |
Mad ud af huset | |
2 retter 3 retter 4 retter Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou. Minimum 15 pers. | 335,- 410,- 475,- |
Forret | |
Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg – hertil grov sennepscreme. | |
Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn. | |
Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot. | |
Flødelegeret Hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac. | |
Ristet rødfisk med tapanader af urter, serveres på bund ad spanske bøftomater, ramsløg og salatløg. | |
Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter. | |
Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce. | |
Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme. | |
Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede uberginer og ramsløg. | |
Spanske og Italiense specialiteter med forskellige garniture. | |
Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. | |
Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie. | |
Hovedret | |
Porceret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og souce mousselin. | |
Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter. | |
Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med sau’te af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites. | |
Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner. | |
Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles. | |
Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel. | |
Sødmælks Kalveculotte serveres med sauffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky. | |
Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe. | |
Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise. | |
Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel. | |
Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler. | |
Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin. | |
Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt. | |
Dessert | |
Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder. | |
Underhusets citronfromage med skum og knust chokolade, eller anden pynt. | |
Italiensk tiramisu med kakao drys pyntet med melon. | |
Friske bær med fløde/vanillieparfait. | |
Underhusets desserttallerken. | |
Gateau Marchel med vanillieparfait. | |
Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait. | |
Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler. |
Specielle lejligheder
Mortens aften En oplevelse i dejlig mad og vin |
|
Lørdag den 9. november fra kl. 17.30 1/2 friskstegt landand m/æbler, svesker og rødkål. Herregårdsæblekage m/ flødeskum. | pr. person kr. 375,- |
Jul på Brasserie Underhuset | |
Frokost juleplatte fra kl. 12-15. (min. 2 couverter) Marineret sild med karrysalat Tarteletter med høns i asparges Lun rødspættefilet med remoulade Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål Ris alamande | Pris pr. couvert kr. 335,- |
Aftenanretninger fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter) Marinerede sild med karrysalat Kryddersild med løg og capers Lun stegt sild i eddike Graved vesterhavslaks med sennepsdressing Lun rødspættefi let m/remoulade Skagensrejer med mayonnaise Hjemmelavet sylte med rødbeder Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler Lun ribbensteg med rødkål Tarteletter med høns i asparges Ris a la mande med kirsebærsauce Dertil hører brød og smør. | Pris pr. couvert kr. 458,- |
Tilkøb til frokost juleplatte og aften julefrokost | |
Røget juleål m/ purløg | 105,- |
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon | 85,- |
Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme | 105,- |
3 slags oste | 105,- |
Julemiddag | |
3 retter 4 retter 5 retter | kr. 435,- kr. 495,- kr. 555,- |
Forret Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg | |
Mellemret Kullerfilet vendt i panko serveret med ragout af tigerrejer/hummer, forårsløg og kantarel bøgehatte, samt karyskum | |
Hovedret Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites. | |
Ost 3 slags franske gårdoste. | |
Dessert Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær. | |
Julefrokost retter | |
Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme | Kr. 98,- |
Marineret sild med carrysalat og æg | Kr. 98,- |
Stegt sild i lage med løg og capers | Kr. 98,- |
Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing | Kr. 195,- |
Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise | Kr. 210,- |
Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg | Kr. 235,- |
Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron | Kr. 185,- |
“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing | Kr. 198,- |
Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites | Kr. 180,- |
Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær | Kr. 170,- |
6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk. | Kr. 35,- |
Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep | Kr. 160,- |
Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader | Kr. 195,- |
Hønsesalat med nye røgede kartofler | Kr. 165,- |
Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing | Kr. 165,- |
Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme | Kr. 190,- |
Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites | Kr. 205,- |
Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg | Kr. 205,- |
Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme | Kr. 198,- |
Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg | Kr. 185,- |
Fish and Chips af kullerfilet stegt i øldej | Kr. 225,- |
Oksetournedos med champignon ala creme | Kr. 205,- |
Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler | Kr. 170,- |
Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål | Kr. 170,- |
Tarteletter med høns i asparges | Kr. 150,- |
Gammel ost med fedt , sky og rugbrød | Kr. 125,- |
Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød | Kr. 125,- |
Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød | Kr. 125,- |
Dagens kage | Kr. 85,- |
Ris a la mande med kirsebærsauce | Kr. 90,- |
Gl. Daws æblekage med gele og flødeskum | Kr. 90,- |
Extra: Pommes frites | Kr. 45,- |
Flamberede pandekager | Kr. 130,- |
Creme brulee m/friske bær | Kr. 130,- |
Bestil din juleand På Underhuset |
|
1/2 landand incl. tilbehør Vi steger store saftige juleænder med brunede og hvide kartofler, æbler, rødkål, og svesker, samt andesauce den 24. december. Risalamande med kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Afhentes den 24. dec. ml. kl. 12-13 på Underhuset | kr. 325,- |
Nytårs menu 2024 - ud af huset Til afhentning på Underhuset - Lækker og nem nytårsaften... |
|
Nytårs menu – ud af huset Nyd den festlige aften med en lækker 4 retters nytårsmenu fra Brasserie Underhuset, som er lige til at gå til: - Færøsk enebærrøget laks anrettes med mascarponecreme, akaciehonning og friske krydderurter - Piskeflødelegeret jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac samt souffle af pighvar og tigerrejer. - Dansk velhængt oksemørbrad anrettes med grønsagstimbale, pom. Anna og lys Madagaskar pebersauce . - Sachertorte Vienna Original chokoladekage med øko. double creme fraiche tilsat bourbon vanilje, Grand Marnier likør og reven appelsinskal. Menuen er inkl. fl utes. Afhentning den 31. december mellem kl. 12-13 på Underhuset. | Pris pr. couvert kr. 425,- |
Happy days i hele uge 42 13 okt. til 21 okt. Menu fra Kl. 11.30 – 22.00 |
|
Kom ud og spis i efterårsferien.... Køkkenchefen tilbereder en lækker 3 retters menu | pr. person. kr. 265,- |
JULEMENUER UD AF HUSET Vælg imellem vores juleanretning eller vores 3 retters menu |
|
3 retters menu Kold hvidvinsdampet hellefl ynder på salat med ragout af rejer, svampe og agurk vendt i rygeostecreme med krydderurter. Helstegt fi let af Omaha kødkvæg. Hertil pommes fondant, grøntsags sauté og rødvinssauce. Créme brûlée med friske bær. | For 3 retter Pris 395,- pr. couvert (min. 4 couverter) |
Juleanretning Hvide sild med 1⁄2 æg og karrysalat. Rimet færøsk laks med dressing. Tarteletter med høns i asparges Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Rødspættefi let med remoulade og citron. Medisterpølse Ribbensteg Hjemmelavet rødkål, grønlangkål, sennep og rødbeder. Ris a la mande med kirsebærsauce. | Pris 375,- pr. couvert. (min. 4 couverter) |
VILDTUGEN VI ER VILDE MED VILDT OG SERVERER EN 4 RETTERS MENU I VILDTUGEN D. 28. OKTOBER TIL D. 4. NOVEMBER |
|
Kraftig gylden vildtbouillon med vagtel æg og koriander. Skovsø krebshaler thermidor. Rådyr med vilde kantareller og tyttebær. Æblesymfoni med æbleis. | KR.398,- |