Selskaber i Silkeborg

Selskaber med hyggelige og specielle omgivelser hos midt på byens torv

 

Skal Brasserie Underhuset være rammen om dit næste selskab i? Vi afholder store som små selskaber, i vores hyggelige og unikke selskabslokaler.

Hos os er vi eksperter i at skabe uforglemmelige øjeblikke. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at afholde det perfekte selskab.  Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, bryllup eller enhver anden festlig lejlighed,så står vi klar.

Vi forstår vigtigheden af, at hvert arrangement er unikt. Vi tilpasser vores tjenester efter dine ønsker og behov. Vores smukt indrettede lokaler giver den ideelle ramme for din begivenhed.  Vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at dine gæster forkæles med lækre retter og førsteklasses service.

Uanset om du ønsker en intim middag, eller et storslået selskab med venner og kolleger, er vi klar til at gøre din vision til virkelighed. Lad os tage os af alle detaljer, så du kan nyde øjeblikket og skabe minder, der varer livet ud.

 

Hele huset kan også stå til jeres rådighed med plads op til 150 personer, hvis I påtænker en større fest.

Efter middagen står Brasseriet klar med musik og dans og den store bar vil være samlingspunkt for en unik aften i specielle omgivelser

Kontakt os og hør mere om hvordan vi afvikler dit selskab

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi afholder selskaber, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på: (+45) 86 82 37 36 eller sende en mail til: mail@underhuset.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.