Riverboat menu 2019
Menu fra kl 17.30 - 22.00
FORRETTER
Rimet vesterhavslaks, pocheret æg og Hollandaisesauce kr. 145,-
Friske grønne slikasparges med store kinarejer og sauce vinaigrette kr. 147,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde kr. 147,-
Friske dildkogte jomfruhummer med dildmayonnaise kr. 175,-
Tapas tallerken med spanske- og italienske specialiteter kr. 147,-
6 stk. friske østers med citron kr. 155,-
Flødelegeret hummerbisque med souffleboller, tigerrejer, pocheret æg kr. 160,-
Skaldyrsfad med jomfruhummer, østers, rejer, krabbekløer og blåmuslinger kr. 250,-
HOVEDRETTER
Fish & Chips, kuller med ærtepuré og tatarsauce kr. 230,-
Dampet midterstykke af vesterhavslaks, grønne slikasparges og Hollandaisesauce kr. 240,-
Helstegt kalveryg med skovsvampe/morkelsauce samt sommergrønt kr. 270,-
Helstegt Omaha oksefilet med sommergrønt og ratatouille kr. 270,-
DESSERTER
Tallerken med 5 stk. europæiske gårdoste kr. 95,-
Glaseret pandekage med citroncreme, karamelparfait og friske bær kr. 95,-
Gateau Marcel med vaniljeparfait og frugter kr. 95,-
Vælg ens menu (3 retter) kr. 430,-
+ 95 kr. ved tilvalg af skaldyrsfad og østers.
