Konfirmations menu

Gør det let og enkelt på dagen 2 retter 245,00 3 retter 295,00

Forretter

Underhusets letsaltet laks, med agurk, radiser, vilde urter og sprøde rugflager.

Jomfruhummer terrin med røget laks, ærtepuré, rygeoste creme.

Carpaccio (rå marineret kalvefilet) med tomat og champignons coulis.

Unghane crepine, roulade af grillet unghanebryst.

Serrano skinke med pinje kerner, basilikum dressing og krydreurter.

Varm røget laks med rygeost og urter.

Hovedretter

Oksehøjreb med 2 slags salater, årstidens kartoffel og sc. Bearnaise

Oksecuvette af OMAHA kødkvæg, mild pebersauce, flan af grønsager og nye kartofler
ristet med urter.

Velhængt tyndstegs filet hertil spidskål med smørvalle og persille, grillede
asparges med ramsløg, smørstegte kartofler og cremet morkel sauce.

Glaseret bayonneskinke serveret med 3 slags friske grønsager pommes
Hasselbach og sauce madeira.

Let sprængt andebryst serveres med friske grønsager, kartofler og
med muscatvin og fløde.

Stegt letrøget perlehønebryst med ricotta og grønne asparges og nye kartofler.

Desserter

Hvid chokolade og knas af karamel og jordbærtærte med vanille og karamel.

Saftig krydderkage med mandler og vanilje creme pyntet med frugt.

Chokoladetærte med hasselnødder og cremefraiche.

Italiensk Tiamisu med kakao drys.

Underhusets citronfromage med skum.

Jordbærtrifli med vaniljecreme serveres i portionsglas.