Jul på Brasserie Underhuset

FROKOST JULEPLATTE – Pris pr. couvert kr. 265,-

fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)

* Marineret sild med karrysalat * Lun rødspættefilet med remoulade * Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing * Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål * Fransk brie ost

AFTENANRETNINGER – Pris pr. couvert kr. 398,-

fra kl. 17. – 21 (min. 4 couverter)

* Marineret sild med karrysalat * Kryddersild med løg og kapers * Lun stegt sild i eddike * Lun rødspættefilet med remoulade * Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing * Skagensrejer med mayonnaise * Hjemmelavet sylte med rødbeder * Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler * Lun ribbenssteg med rødkål * Lun friskstegt and med rødkål * Ris à la mande med kirsebærsauce
… dertil hører brød og smør

TILKØB TIL FROKOST JULEPLATTE OG AFTEN JULEFROKOST

Røget juleål m/ purløg 75,-

Lun leverpostej med ristet champignon og bacon 75,-

Tournedos af oksemørbrad med svampe a la creme 75,-

3 slags oste 75,-

JULEMIDDAG

3 retter kr. 398,- / 4 retter kr. 445,- / 5 retter kr. 495,-

Forret: Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg og tigerrejer

Mellemret: Kullerfilet vendt i panko, forårsløg, kantareller og karryskum.

Hovedret: Peberbøf af oksemørbrad med fløde pebersauce og pommes frites.

Ost: 3 slags franske gårdoste.

Dessert: Flamberede pandekager med vaniljeparfait og bær.

Julefrokost retter

Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme Kr. 88,-

Marineret sild med carrysalat og æg Kr. 88,-

Stegt sild i lage med løg og capers Kr. 95,-

Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing Kr. 145,-

Håndpillede skagensrejer i trængsel med citron og mayonnaise Kr. 145,-

Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg Kr. 175,-

Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron Kr. 145,-

“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing Kr. 175,-

Hvidvins dampede muslinger med urter, fløde og pommes frites Kr. 175,-

Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær Kr. 145,-

6/12/24 stk. friske østers med citron eller gratinerede pr. stk.  Kr. 25,-

Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep Kr. 135,-

Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader Kr. 180,-

Hønsesalat med nye røgede kartofler Kr. 145,-

Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing Kr. 148,-

Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme Kr. 165,-

Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites Kr. 168,-

Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg Kr. 175,-

Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme Kr. 175,-

Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg Kr. 165,-

Oksetournedos med champignons a la creme Kr. 175,-

Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler Kr. 150,-

Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål Kr. 150,-

Friskstegt and med svedsker og hjemmelavet rødkål Kr. 165,-

Gammel ost med fedt , sky og rugbrød Kr. 95,-

Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød Kr. 95,-

Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød Kr. 95,-

Dagens kage Kr. 75,-

Ris a la mande med kirsebærsauce Kr. 85,-