EN DRINK FØR MADEN STIMULERER APPETITTEN

Mousserende hvidvin – Kirr Royal – Gin Tonic – Dry Martini Cocktail En drink før maden / An Aperitif before Dinner

FORRETTER / STARTERS

Citrusmarineret Vesterhavslaks serveret med citroncreme kr. 152,-

Salmon marinated in lemon

Gratineret eller friske østers pr. stk. kr. 25,-

Gratinated or fresh oysters

Italiensk og spansk tapas; parmaskinke, chorizopølse, calabra salami med parmesan og aioli kr. 150,-

Italian and spanish tapas specialities

Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter kr. 148,-

med pommes frites tillægges kr. 40,-

Steamed mussels in white wine With chips kr. 40,-

Carpaccio af oksemørbrad med rucolasalat, hvidløgscreme og parmesan kr. 148,-

Carpaccio and rocket salad

Italiensk parmaskinke og kroket af Vesterhavstorsk og knust kartoffel med hvidløgsmayonnaise og blandet salat kr. 160,-

Parma ham and cod with patatoes and salad

Farseret roulade af skærising på risotto med skaldyr og skaldyrssauce kr. 165,-

Witch flounder with risotto and shellfish

SUPPER / SOUPS

Legeret fiske/skaldyrsbisque med hvid fisk og skaldyr kr. 185,-

Creamed fish/seafood bisque

Gratineret fransk løgsuppe kr. 125,-

Onion soup with cheese

FISK / FISH

Smørristet helleflynder serveret med sauteret cherrytomater, svampe og sauce vin blanc med purløg kr. 280,-

Butterfried flounder

Hvidvinsdampet torsk serveret med bøgehatte, spidskål, ragout af kinarejer og hummerbisque kr. 280,-

Poached cod with lobster bisque

STEGERETTER / MEAT

Steak af amerikansk OMAHA filet 250 gr. kr. 295,- / 300 gr. kr. 340,-

Steak of American strip loin 250 gr. / 300 gr.

Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse kr. 325,-

Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress

Helstegt lammekam med sauté af små blommetomater, spinat, lammesky og mintgele kr. 275,-

Rack of lamb with sauté of small plum tomatoes, spinach, lamb gravy and mint jelly

Tournedos af kalvehaler serveret med foie gras, sauce espagnole og knus kartoffel kr. 275,-

Tournedos of veal

Ønsker De deres bøf gennemstegt garanterer vi ikke for kvaliteten.

DESSERT / DESERT

Flamberet fersken med mandler, makron og blommeparfait kr. 98,-

Flambed peach with ice cream

Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait kr. 98,-

Crepe suzette with vanilla icecream

Sprød vaffel, rørt vaniljeparfait med chokolade, nødder, cocktailbær og karamel kr. 98,-

Crispy ice cream cone with homemade vanilla ice cream and nuts

Europæiske gårdoste kr. 98,-

European cheeses

Vælg ens menu ved bordet (3 retter kr. 398,-) (4 retter kr. 445,-)

Østers tillægges kr. 8.00 pr. stk.

Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 50,- pr. couvert

Vi tilbereder gerne vegetarretter

Se vores tavlemenu

DE SEKS KLASSISKE

Fish and Chips Kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites kr. 195,-

Fish and chips

Underhusets stjernekaster med rejer, asparges og citron kr. 165,-

Open sandwich with plaice fillets, asparagus, prawns and lemon

Hjemmerørt tatar af oksemørbrad med hjemmelavet pommes frites kr. 165,-

Taptar of beef with homemade chips

Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme kr. 165,-

Minced beef with onion, beetroot and capers

Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon, ost og hjemmelavet pommes frites kr. 175,-

Burger with homemade chips

Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep kr. 160,-

Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard