Riverboat menu 2019

Menu fra kl 17.30 - 22.00

FORRETTER

Rimet vesterhavslaks, pocheret æg og Hollandaisesauce kr. 145,-

Friske grønne slikasparges med store kinarejer og sauce vinaigrette kr. 147,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde kr. 147,-

Friske dildkogte jomfruhummer med dildmayonnaise kr. 175,- 

Tapas tallerken med spanske- og italienske specialiteter kr. 147,-

6 stk. friske østers med citron kr. 155,-

Flødelegeret hummerbisque med souffleboller, tigerrejer, pocheret æg kr. 160,-

Skaldyrsfad med jomfruhummer, østers, rejer, krabbekløer og blåmuslinger kr. 250,-


HOVEDRETTER

Fish & Chips, kuller med ærtepuré og tatarsauce kr. 230,-

Dampet midterstykke af vesterhavslaks, grønne slikasparges og Hollandaisesauce kr. 240,-

Helstegt kalveryg med skovsvampe/morkelsauce samt sommergrønt kr. 270,-

Helstegt Omaha oksefilet med sommergrønt og ratatouille kr. 270,-


DESSERTER

Tallerken med 5 stk. europæiske gårdoste kr. 95,- 

Glaseret pandekage med citroncreme, karamelparfait og friske bær kr. 95,-

Gateau Marcel med vaniljeparfait og frugter kr. 95,-


Vælg ens menu (3 retter) kr. 430,-

+ 95 kr. ved tilvalg af skaldyrsfad og østers.