Arkiv

Her gl. event fra Brasseriet og restaurenten

Good France

Vi hylder fransk gastronomi den 21. marts 2018.

Brasserie Underhuset er udvalgt til deltagelse i den internationale gastronomiske event Good France 2018, hvor mere end 2000 restauranter verden over er udvalgt.

Menuen serveres fra kl. 18.00

Tatar af kammusling med blomkål og trøffelcreme.

Smørristet torskeryg på ristet selleribund med mørk øl og smør.

Ristede brisler med confit af tomat og edamamebønner.

Variation af kalv med sauce Perigord og pommes chateau.

Makron dessert med bær og trøffeliscreme.

Pris pr. couvert 435,- kr.

Vinmenu kan tilkøbes:

La Galope, Domaine de I’Herré, Côtes de Gascogne.

Chardonnay Vielles Vignes, Moulin d’Argent.

Syrah Viognier, Maison Alexandrins

Ortas Tradition, Cave De Rasteau, Rhône.

Pris pr. couvert 275,- kr.

Brasserie Underhuset har sammensat en 5 retters menu, med produkter fra det Midtjyske Søhøjland.
Underhuset slår dørene op med en stor udstilling af foto/plakatkunst af
Edvard Munch og Asger Jorn, to unikke kunstnere, torsdag den 9. februar 2017.
SE MERE KLIK HER …