EN DRINK FØR MADEN STIMULERER APPETITTEN

Mousserende hvidvin – Kirr Royal – Gin Tonic – Dry Martini Cocktail En drink før maden / An Aperitif before Dinner

FORRETTER / STARTERS

Pude af rimmet Vesterhavslaks fyldt med lækker krabbesalat og brøndkarse kr. 152,-

Salmon filled with crab salad and watercress

6 friske østers med citron kr. 148,-

6 fresh oysters

Spansk iberisk serranoskinke med bøftomat og mozzarella kr. 150,-

Spanish iberian serrano ham with beef tomato and mozzarella

Hvidvinsdampede limfjordsmuslinger med fløde og urter kr. 148,-

med pommes frites tillægges kr. 40,-

Steamed mussels in white wine

With chips kr. 40,-

Hvidløgsgratinerede franske vinbjergsnegle med hvidløgsflutes kr. 148,-

Garlic gratinated snails with garlic flutes

Sandartsouffle med kolde håndpillede rejer, krydderurter og sauce af Pinot Noir kr. 160,-

Walleye souffle with cold handpicked prawns, herbs and sauce of Pinot Noir

Fersk røget Katrinedal laks med friske slikasparges og kold krydderurtecreme kr. 165,-

Fresh smoked Katrinedal salmon with fresh asparagus and cold herbal cream


SUPPER / SOUPS

Legeret fiske/skaldyrsbisque med hvid fisk og skaldyr kr. 185,-

Creamed fish/seafood bisque

Gratineret fransk løgsuppe kr. 110,-

Onion soup with cheese


Vælg ens menu ved bordet (3 retter kr. 398,-) (4 retter kr. 445,-)

Ved valg af østers tillægges kr. 25,- pr. couvert

Ved valg af 300 gr. steak tillægges kr. 50,- pr. couvert

Vi tilbereder gerne vegetarretter

Se vores tavlemenu


FISK / FISH

Dampet pigvar med friske slikasparges og østerscreme kr. 280,-

Steamed turbot with fresh asparagus and oyster cream

Smørristet laks med sommergrønt, hummerbisque og krydderurter kr. 280,-

Butter fried salmon with summer vegetables, lobster bisque and herbs


STEGERETTER / MEAT

Steak af amerikansk OMAHA filet 250 gr. kr. 295,-

Steak of American strip loin 250 gr.

Steak af amerikansk OMAHA filet 300 gr. kr. 335,-

Steak of American strip loin 300 gr.

Peberbøf af oksemørbrad 300 gr. med lys pebersauce og grønne madagaskarpeber og cognac samt hjemmelavet pommes frites og brøndkarse kr. 325,-

Peppersteak with pepper sauce, homemade french fries and watercress

Helstegt lammekam med sauté af små blommetomater, spinat, lammesky og mintgele kr. 275,-

Rack of lamb with sauté of small plum tomatoes, spinach, lamb gravy and mint jelly

Ønsker De deres bøf gennemstegt garanterer vi ikke for kvaliteten.


DESSERT / DESERT

Passionsfrugt kage med brændt marengs og vaniljeparfait kr. 98,-

Passion fruit cake with roasted meringue and vanilla parfait

Flamberede pandekager med mandler og vaniljeparfait kr. 98,-

Crepe suzette with vanilla icecream

Citronfromage i glas med syltede rabarber kr. 98,-

Lemon mousse in glass with pickled rhubarb

Europæiske gårdoste kr. 98,-

European cheeses


DE SEKS KLASSISKE

Fish and Chips

Kullerfilet stegt i øldej, serveret med tatar sauce, ærtepuré, persille frites og hjemmelavet pommes frites kr. 195,-

Fish and chips

Underhusets stjernekaster med rejer, asparges og citron kr. 165,-

Open sandwich with plaice fillets, asparagus, prawns and lemon

Hjemmerørt tatar af oksemørbrad med hjemmelavet pommes frites kr. 165,-

Tartare of beef with homemade chips

Underhusets pariserbøf med løg, kapers, rødbeder og æggeblomme kr. 165,-

Minced beef with onion, beetroot and capers

Underhusets jazzburger med salat, tomat, bacon og hjemmelavet pommes frites kr. 175,-

Burger with homemade chips

Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk, rødbeder, purløg og sennep kr. 160,-

Underhusets homemade open omelet with bacon, tomato, cucumber, beetroot, chives and mustard